BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kişisel başarının sırları bu sitede

www.kisiselbasari.com yayına başlayalı çok kısa bir süre geçmesine rağmen binlere ulaşan üye ve günlük hitiyle internet dünyasına yeni bir soluk kazandıracağa benziyor.

Abone ol

Türkiye’nin en genç insan kaynakları, kişisel gelişim ve psikoloji sitesi olan www.kisiselbasari.com yayına başlayalı çok kısa bir süre geçmesine rağmen binlere ulaşan üye ve günlük hitiyle bu sektördeki Internet sitelerine yeni bir soluk kazandıracağa benziyor.

“Kişisel başarı yol ve yöntem gösterir” sloganıyla yola çıkan www.kisiselbasari.com geniş içeriğiyle dikkat çekiyor. İşte sitenin içeriğiyle ilgili en bazı istatistikler: Toplam haber sayısı: 111, Bu haberlerin okunma sayısı: 10.952. Toplam makale sayısı: 486, bu makalelerin okunma sayısı: 10.536. Toplam dosya sayısı: 130, bu dosyaların indirilme sayısı: 4.524

KİŞİSEL BAŞARI İÇERİK OLARAK OLDUKÇA GENİŞ

Kisiselbasari.com da insan kaynakları, psikoloji, iş dünyası, kişisel gelişim, kitap dünyası, başarıyı yakalamış insanların hayat hikayeleri ve onlarla röportajlar gibi ana başlıklardan oluşan yüzlerce makale ve dosya bulunmaktadır. Sitede ayrıca “günün kitabı”, “günün sözü” ve “günün resmi” gibi bilgilerde bulunmaktadır. Sitede çeşitli illerdeki seminer, konferans etkinlikleri de duyurulmaktadır.

Kisiselbasari.com da site üyeleri birbirleriyle mesajlaşa bilmekte böylece bilgi paylaşımı yapabilmektedir. Yakında da www.kisiselbasari.com sitesi üyeleri “insan kaynakları”, “psikolojik danışma”, “kişisel gelişim” gibi sohbet odası başlıkları adı altında birbirleriyle konuşup, sormak istediği soruları sohbet odalarında zaman zaman yer alacak uzmanlara sorabilecekler.

KİŞİSEL BAŞARI E-KİTAP YAYINLIYOR

Kisiselbasari.com’u ön plana çıkaran en önemli etkinliklerden biriside “e-kitap” yayınlamasıdır. www.kisiselbasari.com da şu anda 5 e kitap bulunmaktadır.

Ayrıca sitede Paylaşım grupları bulunmaktadır. Bunlar; “Kişisel Başarı Paylaşım Grubu” ve “Kitap Dünyası Paylaşım grubu”dur. Paylaşım grubuna üye olanlar birbirleriyle mail yoluyla önemli haberleri ve duyuruları paylaşabilmektedir. Gruptaki herkes grubun diğer üyelerine sormak istediği soruyu ve duyurmak istediği haberi anında iletebilmektedir.

www.kisiselbasari.com’a üye olanlara site yönetimi tarafından belirli periyotlarla titizlikle seçilmiş derleme yazılar, hikayeler, motive sözleri, siteyle ilgili haberler ve yenilikler mail yoluyla gönderilmektedir.

www.kisiselbasari.com üyeleri siteye doğrudan katkıda bulunabilmektedir. Üyeler siteye haber, makale ve dosya ekleyebilmektedir. Böylece www.kisiselbasari.com sınırlı bir ekibin değil tüm üyelerin aktif katılımıyla şekillenmektedir. 

                         www.kisiselbasari.com