BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.390,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırşehir'de engellilere çay molası

Toplum Destekli Polis ile Engelliler Derneği'nin organize ettiği ve engellilerle vatandaşın bir araya getirildiği "çay molası" adı verilen etkinlik gerçekleşti.

Abone ol

Ahi parkındaki çay molasına, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Belediye Başkanı Yardımcısı Veli Şahin, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı, İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ömer Yanık, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa ve çok sayıda vatandaşlar ile engelliler katıldı.

Eğitim gören engelliler ile yapılan protokol konuşmalarında, engellilere iyi bir yaşam dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, "Belediye olarak her zaman engelli vatandaşların, yaşamını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar içindeyiz. Biz üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Tüm engelli vatandaşlarımıza yaşabilir Kırşehir sunmak için çabalıyoruz. Bu işte emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra bu yılki eğitimini tamamlayan bazı engelli vatandaşlara karneleri, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Belediye Başkanı Yardımcısı Veli Şahin, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa ve İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ömer Yanık tarafından verildi.

Etkinlikte ahi parkına kurulan masalarda protokol ile karşılıklı çay içip eğlenen engellilere canlı müzik ziyafeti de verildi. Etkinliğin sunumlarına da bir engellinin yaptığı çay molası akşam saatlerine kadar devam etti.