BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38
HABER /  GÜNCEL

Kırmızı boyayı kan zannetti servetini kaptırdı

51 yaşındaki çiftçi Y.K.'ya kurulan tuzak Hollywood senaryolarını aratamadı. Yaşlı adam kendisine kurulan tuzaktan habersiz yeni tanıştığı 33 yaşındaki Filiz K'nın evine gitti. İkili evde vakit geçirdiği sırada Filiz K'nın sözde kocası evi basarak kadını öldürmüş numarası yaptı. Kırmızı boyayı kan zanneden çiftçi ise parasını kaptırdı.

Abone ol

SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde yapılan dolandırıcılık 'bu kadarı da olmaz' dedirtti. Çiftçilik yapan 51 yaşındaki Y.K., aracılar vasıtasıyla 33 yaşındaki Filiz K. ile tanıştı. 51 yaşındaki çiftçi, genç kadının evine gitti.

Yaşlı adamın eve girmesi ile Filiz K ve arkadaşının kurduğu plan işlemeye başladı. İkili evde vakit geçirirken Filiz K'nın sözde kocası evi bastı. Kadını, bıçak tehdidiyle bir odaya soktu. Bu sırada kadın sürekli çığlık attı. Kırmızı boyayla kan içinde kalmış görüntüsü verilen kadın, bıçaklanarak öldürülmüş gibi davrandı.

Kadının kocası numarası yapan adam, sözde cesedi çiftçiye gösterdi ve yine kırımızı boyalı bıçakla tehdit edildi. Korkuyla ne yapacağını şaşıran çiftçi, çete üyeleriyle hesabının bulunduğu banka şubesine gitti. Hesabındaki 95 bin TL'yi çekip, Filiz K.'nın eşi ve yakınları zannettiği şüphelilere verdi.

Parayı alan çete üyelerinin yanından ayrılmasından sonra polise giden Y.K., başından geçenleri anlattı.

Ekipler hemen harekete geçti. Şüphelilerin kimliklerini tek tek belirleyen polis ekipleri, teknik takibin ardından Filiz K. ile Sinan K., Yalçın Y., Hakan K., Akın A. ve Ömer K.'yi yakaladı. Polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen çete üyelerinden Filiz K., Sinan K., Hakan K. ve Yalçın Y. tutuklandı. Akın A. ve Ömer K. ise adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.