BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.438,17
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 4. bölüm Defne tuzağa düşüyor

Kiralık Aşk 4. bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Kiralık Aşk son bölümde Yasemin Defne yüzünden hırsız durumuna düşüyor. İşte Kiralık Aşk 4. bölümde olacaklar...

Abone ol

KİRALIK AŞK 4. bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Son bölümde Kiralık Aşk'ta Yasemin, Defne'ye büyük bir oyun oynuyor. Ömer ve Defne kendilerini bilmedikleri bir aşk oyunun içinde bulur. İşte bu akşam olacaklar...

Defne hırsızlık suçlaması karşısında ne yapacak?

Yasemin yüzünden şirkette hırsız konumuna düşen Defne, bunu bir türlü hazmedememektedir. Diğer yanda Ömer’in kafası çok karışıktır.

screen-shot-2015-07-10-at-12.53.31-pm.png

Hisleri Defne’nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermektedir.  Yasemin ise bu manzarayı keyifle izlemekte, zafer sarhoşluğu yaşamaktadır. Ancak Neriman’ın Yasemin’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracak dahice bir planı vardır.

screen-shot-2015-07-10-at-12.52.12-pm.png

Meydanı ona bırakmaya hiç niyeti yoktur. Neriman ve Yasemin arasındaki savaştan habersiz olan Ömer ve Defne, kendilerini beklenmedik bir aşk oyununun içinde bulacaktır.

3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar.

screen-shot-2015-07-03-at-9.39.02-am.png

Ömer, davete son anda Defne’yle katılmaya karar verince bütün planlar değişir. Neriman, Defne’yi gecenin yıldızı olması için hummalı bir hazırlığa sokar. Ancak bu büyük gece, finalinde çok daha büyük sürprizlere gebedir. Herkesi büyük bir şok beklemektedir.

Kiralık Aşk, heyecan ve eğlenceli dolu yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da!