BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı Ömer ne yapacak?

Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı izleyenler Ömer; Defne'nin sırrını çözecek mi sorusunun yanıtını merak ediyor.

Abone ol

Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı Star TV'de yayınlandı. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı Ömer Defne'nin kiralık aşk olduğunu öğreniyor mu sorusunun ipucunu veriyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEYENLERİ EKRANA KİLİTLEDİ

Kiralık Aşk son bölümde Defne artık içerisinde biriktirdiklerini daha fazla tutamamış, üstü kapalı da olsa tüm düşüncelerini Ömer'e anlattı. Ömer'in yaşananlara bir türlü anlam verememesi nedeniyle kafası iyice karıştı. Ömer'in canını sıkan konuyu Neriman'ın gizlice çözmek istemesi ise Hulusi'yi şüphelendirdi.

Neriman her şeye rağmen planını hayata geçirmek için işleri yoluna koydu. Neriman, Koray'ın da yardımıyla Defne ile Ömer'i daha fazla yakınlaşmaları ve geceyi baş başa geçirmeleri için bir odaya kilitledi. 

kiralık aşk 30. bölüm fragmanı izle

Hesapta olmayan Sinan ve Yasemin'de Neriman'ın planından nasibini alır. Koray hepsini birer odaya kilitler ve elektrikleri keser üstelik kimsenin yanında cep telefonuda yoktur. Odadan çıkma şansı olmadığını kabullenen Defne ve Ömer iskambil oynamaya başlar. Yasemin ve Sinan ise yakınlaşmamak için savaş vermektedir. Plan Neriman'ın istediği gibi ilerlemese de Ömer o akşamın sonunda Defne'ye ondan ne sakladığını bulacağını söyler.