BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.379,91
HABER /  GÜNCEL

Kira yerine cinsel organını gösterdi

Kiracı adam kriz yüzünden aylardır kirasını ödeyememişti. Ev sahibi dükkana gelip "çıkın" deyince cinsel organını çıkardı.

Abone ol

Kütahya'da 1 yıldır kira ödemediği iddia edilen esnaf, dükkanı boşaltmasını isteyen kadın dükkan sahibine hakaret edip cinsel organını gösterdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Öfkeli esnaf tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Olay, Kütahya Fatih Mahallesi Gül Sokak'ta bir işyeri yerinde yaşandı. Almanya'da çalışan gurbetçi Rabia H. izinli geldiği memleketi Kütahya'da yaklaşık 1 yıldır kira ödemediğini iddia ettiği kiracısı ile aralarındaki sorunu çözmeye karar verdi.

Dün kiracısının yanına giden Rabia H., karşılaştığı olay sonrası soluğu polis merkezinde aldı. Bir yıldır kiracısından kira alamadığı belirten Rabia H. "Kira ödemeyen Koray K.'ye gidip bir an önce dükkanı boşaltmasını istedim. Geriye dönük ödemediği kiralarından da vazgeçmiştim. Ama beni ölümle tehdit etti ve pantalonunu indirip (Ancak bunu çıkartırsınız) diyerek cinsel organını gösterdi. Para istedim alamadım. (Dükkanı boşalt) dedim hem tehdit edildim hem de sapıkça bir harekete maruz kaldım" dedi.

Şikayet üzerine Koray K. polis tarafından gözaltına alındı. Koray K.'nin burada verdiği ifadede, "İşlerim bozuk olduğu için kiramı ödemekte zorlandım. Ancak geç de olsa kiramı veriyorum. Dükkan sahibi bana gelip hemen dükkanı boşaltmamı söyleyince, nevrim döndü. Zaten kriz nedeniyle işlerim kötü gidiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Tehdit ve hakaret suçlamasıyla adliyeye çıkarılan öfkeli kiracı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.