BIST 9.567
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,49
HABER /  DÜNYA

Kimisi meraktan kimi gezmek için ...

Asrın projesi Marmaray’a vatandaşın ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor. Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından 15 gün ücretsiz olacağı...

Abone ol

Asrın projesi Marmaray’a vatandaşın ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor. Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından 15 gün ücretsiz olacağı ilan edilen Marmaray’a kimisi meraktan kimisi de gezmek için biniyor.
Asrın projesi olarak lanse edilen ’Marmaray’, kısa zaman içinde 7’den 70’e herkesin gözdesi oldu. İlk gün devletin zirvesini taşıyarak sefere başlayan ardından halka hizmet ederek yoluna devam eden Marmaray’a vatandaşın ilgisi artıyor. Halk tarafından rüya proje olarak adlandırılan Marmaray’a kimisi meraktan, kimisi de gideceği uzun yolu kısaltmak için biniyor. İlk 15 gün ücretsiz olacağı Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Marmaray’a binenler inmek bilmiyor. Üsküdar-Kazlıçeme arasında gidip gelen vatandaşlar, “Hayal olan bir proje gerçek oldu. Yapanların ellerine sağlık, tadını çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.
Öğrencisinden, emeklisine, yaşlısından gencine hemen hemen herkesin ilgi odağı olan Marmaray, her gün binlerce İstanbullu’ya hizmet veriyor. Yoğun ilginin olduğu Marmaray’da ufak tefek sorunlar dışında şu an her şey yolunda devam ediyor.
(İHA)