BIST 10.151
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.407,83
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Kılıçdaroğlunun sitesi hacklendi!

Kılıçdaroğlu'nun sitesinin hacklendiğinden kendisinin de haberi yok. Çünkü olay az önce meydana geldi. Bakın sitede yazan not ne?

Abone ol

"Ayyıldız-Team" hacker grubundan olduğunu söyleyen bir kişi CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi web sitesine arka kapıdan girerek bir not düştü...

OLAY KİŞİSEL BİR EYLEM, GRUBUN EYLEMİ DEĞİL
Daha sonra İnternethaber'i arayan Ayyıldız Team ekibi temsilcisi bu olayın tamamen kişisel bir eylem olduğunu grup adına yapılmadığını söyledi. Protestoyu yapan kişinin "Ayyıldız Team" ekibinden biri olduğu ancak protestonun grup kararıyla olmadığı belirtildi.  

AYYILDIZ TEAM HACKLEDİ

İnternethaber'i arayan grup üyelerinden biri 'Kılıçdaroğlu'nun sitesini hackledik'  diye olayı duyurdu. "Siz derken kimi kastediyorsunuz? Hacker'lardan biri misiniz?" sorumuzu "Hacker demeyelim, biz kendimize yazılımcı diyoruz" diye yanıt verdi.

Bu kez "Peki hangi grup, Ayyıldız Team mi" diye sorduk, telefondaki 'yazılımcı'nın yanıtı "Evet" oldu.

SİTEYE DÜŞÜLEN NOT

Ancak Hackerlar bu kez farklı bir yol izlemişler, tüm siteyi hacklemek yerine Kılıçdaroğlu'nun sitesinin sadece Projeler kısmında "5 yılda 80 km. metro yapacağız" başlığının içine "97 Refah Yol Hükümeti zamanı CHP ve Bayram Meral gibilerin borsada yüzmilyonlarca dolarlık spekülasyonlarını incelemeni isterdik Sayın Kılıçdaroğlu" diye yazmışlar.



EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK

İnternethaber'e telefon edip protestolarını duyuran "yazılımcı" "Şimdilik sacede Kılıçdaroğlu'nu hackledik ama eylemlerimiz devam edecek. Birçok siyasinin sitesini hackleyeceğiz" dedi