BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan yeni Muharrem İnce açıklaması

İstifası istenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti binasında açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da kucaklıyoruz diyen Kılıçdaroğlu, birlikte yürüyeceğiz açıklamasını yaptı.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Bugün çok mutluyum havuz medyasında ilk kez manşet olduk. Havuz medyasında manşet olduysak demek ki yaptığımız iş doğru. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, dışlamak gibi amacım yok. Herkesi, 81 milyonu kucaklayacağız. İl başkanı, ilçe başkanı gelmek isteyenler oldu. Gelmeyin dedim. Herkes işini yapsın dedim."

"İNCE BİZİM BİR DEĞERİMİZDİR"

"81 İLİ GEZECEĞİM DİYOR"

"Hiç kimseyi ötekileştirmeden 81 milyonu kucaklıyoruz, sevgili arkadaşım Muharrem İnce 81 ili gezeceğim diyor. İl başkanlarıma talimatımdır. Karşılayacaksınız, heyecan içinde gezdireceksiniz. Uğurlayacaksınız. Hiçbir tereddütünüz olmasın."

Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından dün yaptığı açıklamasında Muharrem İnce'nin tebrik ettiği Erdoğan'ı tebrik etmeyeceğini kızgın bir dille söylemişti. İstifa edip etmeyeceği sorulan Kılıçdaroğlu Koltuk sevdası olanların bu partide işi yok açıklamasını yapmıştı. Kılıçdaroğlu ayrıca Muharrem İnce'nin beklentinin altında oy aldığını da söylemişti.

Kemal Kılıçdaroğlu istifa etti mi? Bomba açıklama canlı yayında

Kılıçdaroğlu İnce ve istifa lafını duyunca öfkeyle patlayıp çekti gitti