BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.384,49
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu’ndan ilk değerlendirme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Millet olarak hepimizin başı sağolsun. Olayın gerçekleri gün yüzüne çıkmalı sanıyorum bilirkişiler k...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Millet olarak hepimizin başı sağolsun. Olayın gerçekleri gün yüzüne çıkmalı sanıyorum bilirkişiler konuya el koyacaklardır; olayın nasıl meydana geldiğinin araştırılması gerekiyor" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Hava Kurumu’ndan özel uçakla Manisa’nın Soma ilçesine hareket etti. Dün, öğleden sonra meydana gelen olayın herkesi üzdüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Bir grup CHP’liler bölgeye gönderdik olayın boyutlarını araştıracaklar. Akşam kaymakamı aradım bilgi aldım. TV’de gösterilen ölü sayısından çok fazlasını telaffuz edince gitme irkildim çok üzüldüm. Millet olarak hepimizin başı sağolsun. Olayın gerçekleri gün yüzüne çıkmalı sanıyorum bilirkişiler konuya el koyacaklardır; olayın nasıl meydana geldiği kayıpların nasıl olduğunun da araştırılması gerekiyor. Soğukkanlılıkla olayı araştırmalıyız acı çok büyük yaralar tap taze. İnsanlar feryat içinde. Hepimizin soğukkanlı davranarak olayı değerlendirmesi gerekiyor. İngiltere seyahatini iptal ettik" diye konuştu.
(İHA)