BIST 10.114
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.411,60
HABER /  GÜNCEL

İntikam böyle alınır

Samsun’da kendisini kolundan ve boğazından bıçaklayan şahsı 3 gün sonra bacağından bıçaklayan genç, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildiği ...

Abone ol

Samsun’da kendisini kolundan ve boğazından bıçaklayan şahsı 3 gün sonra bacağından bıçaklayan genç, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildiği sırada fotoğrafını çeken basın mensuplarına, "Çekin çekin, intikam böyle alınır" dedi.
Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce 56 yaşındaki Mehmet Ö., 31 yaşındaki Mehmet B.’yi kolundan ve boğazından bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan Mehmet Ö., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan Mehmet B., dün akşam kendisini bıçaklayan Mehmet B.’yi bacağından bıçaklayarak yaraladı. İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan Mehmet B., sorgusunun ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Basın mensuplarının fotoğrafını çektiğini gören Mehmet B., "Çekin çekin, intikam böyle alınır" ifadesini kullandı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Mehmet B., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
(İHA)