BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na terör sorusu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'un Bafra ilçesinde halka hitap etti. 1 Kasım erken seçim vaatlerini yineleyen Kılıçdaroğlu'nun hedefinde AK Parti vardı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Samsun Bafra mitinginde konuştu.

Artan terör olaylarına değilenen Kılıçdaroğlu, "Terörden şikayet ediyorlar. Düne kadar onunla aynı masada değil miydin? PKK adliye kuruyordu. Sayın Davutoğlu diyor ki, Doğu ve Güneydoğu'ya kimse görmeden gittim diyor" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Sizi icra dairelerinden kurtaracağım. Sözüm söz. Bir memleket nasıl yönetilirmiş onu da göstereceğiz. Ben sizden birisiyim. 7 kardeşiz, rahmetli annem ve ablam okuma yazma bilmez. Üniversiteye giden sadace benim. Dersimi çalıştım, torpil istemedim. Devlette en önemli makamlarda bulundum. Ben bunu Cumhuriyete ve Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyum.

"BU TOPRAKTAN TERÖRÜ BİTİRECEĞİM"

Ayın 1'inde sandığa yeni bir tarih yazmak için gireceğiz. Terörü bitireceğim bu topraktan. Bir terör vardı PKK şimdi ikinci bir bela çıktı IŞİD. Niye Suriye'ye girdiniz, yapmayın dedim.

"BENİM KİŞİSEL BİR ÇIKARIM YOK"

Sizden yetki istiyorum. Yetkiyi verin Türkiye'yi uçuralım, sorunları çözelim. Benim kişisel bir çıkarım yok. İster inancım gereği olsun, ister kimliğim gereği olsun, çok şükür Allah bize kul hakkını yemeyi nasip etmedi, etmesin de. 

"78 MİLYON YURTTAŞI KUCAKLAYACAĞIM"

Bu ülkeyi beraber düzeleteceğiz. Sokakta birbirimize neredeyse merhaba demeyeceğiz. Benim  başbakanlığımda 78 milyon yurtdaşımı kucaklayacağım. 

"TÜM GÜN EĞİTİM VERECEĞİZ"

Ben kendi gençlerime güveniyorum. Sevgili anneler size seslenmek istiyorum. Öğle yemeği için beslenme çantası hazırlamayacaksınız. Nerede bir çocuğumuz varsa öğretmenimiz de orada olacak. Okullarda tam gün eğitim vereceğiz.