BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kılıçdaroğlu'na o kaseti hangi emniyetçi getirdi?

Mahmut Övür bugünkü yazısında Baykal kaseti skandalından çarpıcı ayrıntılar aktardı, Kılıçdaroğlu'na kritik sorular sordu.

Abone ol

Başbakanı Erdoğan'ın Baykal kasetini izlediğini ve izlerken de kayıt edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu yeniden gündemde.

KILIÇDAROĞLU FETÖ'NÜN TELEVİZYONUNDA SÖYLEMİŞTİ

27 Mart 2014'te yerel seçimler öncesi FETÖ'nün televizyonu Kanaltürk'e konuk olan Kılıçdaroğlu'nun şok iddiası halen çözülebilmiş değil.

Kaset skandalında 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kaset soruşturması, seri gözaltılarla büyük aşama kaydetmişti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun 2,5 yıl önce söylediği sözler gizemini korumaya devam ediyor.

Sabah yazarı Mahmut Övür de bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu'nun iddiasını ele aldı. "Nerede izledin ve bu kaseti size kim getirdi?" sorusuna Kılıçdaroğlu'nun "Ben onu açıklayamam" dediğini hatırlatan yazar, yazısını böyle tamamlıyor:

ADI EN ÇOK GEÇEN E.T. VE EN YAKIN T. Mİ?

"Neden acaba? Ülkenin başbakanına tuzak kuran, gizli kaydeden birileri neden korunur ki... Böylelerini saklamak etik mi?
Kılıçdaroğlu bu görüntüleri kimin getirdiğini açıklamalı. Açıkladıktan sonra istediği siyasiyi suçlayabilir. CHP kulislerinde herkes o görüntüleri Kılıçdaroğlu'na getirenin bir polis olduğunu biliyor.
Peki, böcek uzmanı olduğu söylenen bu polis daha önce ne yapmıştı şimdi nerede? Onu CHP Genel Merkezi'ne kim getirdi? Adı en çok geçen E.T. ve en yakın T. mi?
Bu soruların cevabı aslında çok basit ama bir o kadar da sarsıcı. Çünkü verilecek cevaplarla sadece basit bir siyasi ilişki ortaya çıkmayacak, ülkeyi dizayn etmek için her yolu mubah sayan, herkesi kullanan kirli bir aklın siyasi oyunları ve siyasi ilişkileri açığa çıkarak sarsılacak.
15 Temmuz'dan sonra bundan kaçış yok."