BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69
HABER /  GÜNCEL

Tolga Kulakçı gerçekte kimdir Kısmetse Olur adayı çıplak...

Kısmetse Olur damat adayı Tolga Kulakçı ile ilgili gerçekler ifşa oldu. Tolga Kulakçı gerçekte kimdir, instagram hesabındaki fotoğraflarında neler var?

Abone ol

Kısmetse Olur yeni sezonuyla start alırken damat adaylarından Tolga Kulakçı dikkat çekti. Gerçekte manken olan Tolga Kulakçı Kısmetse Olur'un cast ürünü yarışmacılarından biri.

Peki megolamanlık derecesinde kendini beğenen Tolga Kulakçı kimdir, aslen nereli ve ne iş yapıyor?

Kısmetse Olur yeni sezonu 2 eski 13 yeni gelin ve damat adayıyla sezona başladı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yarışmacıların yarısı cast ürünü çıktı. Onlardan biri de Tolga Kulakçı oldu.

TOLGA KULAKÇI GERÇEKTE KİMDİR ÇIPLAK MODEL

1.93 boyunda olan Tolga Kulakçı aslen İzmitli. 1992 doğumlu olan Tolga Kulakçı gerçekte mankenlik yapan ve şöhret olma peşinde koşan bir isim. Kısmetse Olur'un bu sezondaki cast ürünü mankenlerinden olan Tolga Kulakçı, podyumlarda zaman zaman iç çamaşırı defilelerinde boy gösteriyor.

MEGOLOMAN TOLGA

Kendini çok yakışıklı bulan Tolga Kulakçı aynaya bakmayı seven biri. 'Yanımdaki kadın da çok güzel ve çekici olmalı' diyen Tolga Kulakçı, İstanbul'da yaşıyor. 'Hayatımın kadınını bulmaya geldim' diyen Tolga Kulakçı bakımlı bir kadın istiyor. Güven-sadakat-güzellik bekliyorum diyen Tolga Kulakçı, güzellik şart diyor.