BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  GÜNCEL

Gökhan Sara zengin mi Kısmetse Olur damadı kimdir?

Kısmetes Olur yeni damat adaylarından Gökhan Sara işveli ve cilveli eş istiyor. Peki kimdir Gökhan Sara ne iş yapıyor, aslen nereli ve instagram hesabında neler var?

Abone ol

Kısmetse Olur yeni sezonu start alırken damat adayları da ortaya çıktı. Gökhan Sara da yeni sezonun damat adaylarından biri. Peki Gökhan Sara aslen nereli, kimdir ve nasıl bir kadınla evlenmek istiyor?

Kısmetse Olur'un yeni damat adayının evlenmek istediği kadın profili şaşırtıcı oldu. Hem ağırbaşlı bir kadın isteyen Gökhan Sara aynı zamanda da işveli ve cilveli olmasını tercih ediyor.

Bu özellikleri taşıyan bir kadınla evleneceğini söyleyen Gökhan Sara, kendini çapkın olarak tanımlamıyor.

GÖKHAN SARA ZENGİN Mİ LÜKS ARABALARI


Gökhan Sara instagram hesabına yüklediği lüks arabalı pozları ile dikkat çekiyor. Bu da akıllara Gökhan Sara zengin mi sorusunu getiriyor. Kısmetse Olur'a katıldığında mesleği konusunda bir şey söylemeyen Gökhan Sara Porche'dan Ferrari'ye kadar bir çok lüks otomobille pozlar vermiş.

KADINLAR PEŞİMDE KOŞAR!

Kadınların peşinden koşmadığını söyleyen Gökhan Sara hep kovalanan taraf olduğunu söylüyor. İstanbul'da yalnız yaşıyor. Başak burcu olan Gökhan Sara kendini 'dağınık ama titiz' olarak tanımlıyor. Gökhan Sara gelin adayını 'önce annem beğenmeli' diyor.