BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu yeni belgeler açıklıyor! Zarrab'la ilgisi ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine ilişkin tartışmalı belgelerinden sonra bugün yeni belgeler açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun açıklayacağı belgelerin Reza Zarrab'la ilgisi ne?

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında açıkladığı tartışmalı belgeler Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelemeye alınırken, Kılıçdaroğlu bugünkü Meclis Grup Toplantısı'nda yeni belgeler açıklayacağını duyurdu.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, yabancı devlet lehine askeri ve siyasi casusluk yapmakla suçlanan Reza Zarrab’a 'devlet sırrı' olan belgelerin kim tarafından, ne karşılığında verildiğini açıklamak için AK Parti'ye bugünkü grup toplantısına kadar süre verdiklerini açıklamıştı.

Özgür Özel, "Açıklanmazsa Salı günü büyük bomba patlayacak. Bu sefer genel başkanınız, Arena’da 25 bin kişinin önünde Zarrab’ın bu belgeleri kimden ve ne karşılığından temin ettiğini açıklayacak" diye konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklayacağı belgelerin içeriği merak konusu oldu. Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da partisinin Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek "Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda konuşacak.

Zarrab'ın kara kutuları çözüldü! Tüm sırları ele geçirildiZarrab'ın kara kutuları çözüldü! Tüm sırları ele geçirildiZarrab'ın kara kutuları çözüldü! Tüm sırları ele geçirildiZarrab'ın kara kutuları çözüldü! Tüm sırları ele geçirildiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN