BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.397,55
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu İstanbul’da seçim turunda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu yakasında ilçeleri gezdi. Seçim otobüsüyle Kartal, Pendik ve Maltepe’yi gezen Kılıçdaroğlu vat...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu yakasında ilçeleri gezdi. Seçim otobüsüyle Kartal, Pendik ve Maltepe’yi gezen Kılıçdaroğlu vatandaşları selamladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim turu kapsamında Anadolu yakasındaki ilçeleri gezdi. Sabiha Gökçen Havaalanı’nda kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüyle ilçeleri gezerek vatandaşları selamladı. Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP’li belediye başkanları eşlik etti.
Seçim otobüsü içinde seçim şarkıları eşliğinde vatandaşları selamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik’te otobüsten inerek çevredeki vatandaşlarla selamlaştı. Küçük bir çocuğu kucağına alarak seven Kılıçdaroğlu daha sonra seçim otobüsüne binerek Kartal Meydanı’nda kendisini bekleyen partilileri selamladı. Kartal’da durmayan Kemal Kılıçdaroğlu minibüs yolunu takip ederek Maltepe’yi gezdi.
(İHA)