BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.413,83
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu iki ilçeye il sözü verdi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Erdoğan var. Hediye edilen av tüfeği sonrası hedefe başbakana koydu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Beyşehir mitinginde kendisine hediye edilen av tüfeğinde Erdoğan'a gönderme yaptı.

AKŞEHİR VE ELBİSTAN

Kılıçdaroğlu il sayısını artırmakta kararlı. İki ilçeye il sözü verdi. Konya'da ilçeleri dolaşan Kılıçdaroğlu dedelerinin memleketi olan Akşehir ile Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine il sözü verdi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine hediye edilen tüfeği göstererek, "Bundan sonra Recep Bey bana avcı Kemal desin" dedi.

"YOLSUZLUK YAPANLARI TEK TEK AVLAYACAĞIM"

Konuşmasının sonunda Kılıçdaroğlu kendisine hediye edilen işlemeli av tüfeğini göstererek, "Hani Recep Bey bana memur Kemal diyor ya. Bundan sonra bana avcı Kemal desin. Hırsızlık, yolsuzluk yapanı ve kul hakkı yiyeni bundan sonra tek tek avlayacağım" şeklinde konuştu.

Son olarak Seydişehir'e gelen Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin dünyanın en güzel ülkesi olduğunu ancak iyi yönetilemediğini dile getirerek, "AK Parti 8 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. Bunların düzeni kapkaç, yolsuzluk düzeni. Ancak biz halkın iktidarı olarak bu harami düzenini yıkacağız ve halkın düzenini kuracağız. Bana destek verin ki Recep Bey'in kimyasını bozalım. Şimdi de rahmetli Menderes'in arkasına sığınıyor. Rahmetli vasiyetinde çocuklarına bankalardan para alma diyor. Recep Bey ise damadının şirketine iki devlet bankasından 750 milyon dolar kredi verdiriyor" dedi.