BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.433,72
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu: Her insan hata yapabilir

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir'de halka seslendi. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

Abone ol

Eskişehir'de halka seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran genel seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Annelere seslenen Kılıçdaroğlu, 'Her insan hata yapabilir. Biber gazı ile çocuklarımızın üzerine gitmek doğru değildir. Onları kucaklamamız lazım. Hiç endişe etmeyin. Ben gençlerin halinden çok iyi anlarım. Sizlere Türkiye'nin umudu olarak bakıyorum. ' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önemli satırbaşları...

Ülke kadınlarının yeni bir hamle yapması geretiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Aramızda çok sayıda kadın kardeşimiz var. Anneleri seviyoruz. Onları baş tacı yapıyoruz. Sizler çok değerlisiniz. 17 milyon yoksulumuz var. Bunu içime sindiremiyorum. O nedenle annelere sesleniyorum. 17 milyon yoksul yurttaşıma açık ve net söylüyorum. Sizin her türlü sıkıntınızın farkındayım. Senden sadece bir şey istiyoruz. 7 Haziran'da CHP'ye oy verin. Gerisini düşünmeyin. Ben sizlerden birisiyim.  Bensizden birisiyim. Sizin hakkınızı savunacağım. Sizin çocuklarınıza ancak sıra CHP iktidarında gelir" dedi.

kiliçdaroğlu.20150531162357.jpg


Yaşanacak bir Türkiye için gelin CHP'ye oy verin. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Adım adım iktidara yürüyoruz. Türkiye'yi ayağa kaldıracağız. Sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. CHP'nin nasıl çalıştığını görmek isteyen gelsin Eskişehir'i görsün.

"SİYASETTE KAVGA İSTEMİYORUZ"

Siyasette kavga olsun istemiyoruz. Benim başbakanlığımda siyasette kavga olmayacaktır. Vatandaştan topladığım her kuruşun hesabını vereceğim. Benim başbakanlığımda herkese eşit davranılacaktır. Onlar kavga istiyorlar ben kavga etmeyeceğim. Onları hiç dikkate almayacağım. Benim derdim vatandaştır.

KILIÇDAROĞLU KADIN ADAYLARA SESLENDİ

Aramızda çok sayıda kadın kardeşimiz var. Anneleri seviyoruz. Onları baş tacı yapıyoruz. Sizler çok değerlisiniz. 17 milyon yoksulumuz var. Bunu içime sindiremiyorum. O nedenle annelere sesleniyorum. 17 milyon yoksul yurttaşıma açık ve net söylüyorum. Sizin her türlü sıkıntınızın farkındayım. Senden sadece bir şey istiyoruz. 7 Haziran'da CHP'ye oy verin. Gerisini düşünmeyin. Ben sizlerden birisiyim.  Bensizden birisiyim. Sizin hakkınızı savunacağım. Sizin çocuklarınıza ancak sıra CHP iktidarında gelir.

"HİÇBİR AİLENİN GELİRİ..."

Söz veriyorum. CHP iktidarında hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacaktır. Benim ahlak anlayışımda temel felsefe şudur. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Kimsenin yoksulluğunu teşhir etmeyeceğiz. O nedenle bütün kadınlara sesleniyorum. Size seçme ve seçilme hakkını veren CHP'dir. Sizi birinci yurttaş sınfına getiren CHP'dir. Yeni bir hamle yapın.

"CHP SOSYAL YARDIMLARI KESECEKMİŞ"

Yeni bir propoganda yapılıyor. CHP gelirse sosyal yardımları kesecekmiş Asla ve asla sosyal yardımların hiçbirini kesmeyeceğiz ve en az bu yardımları iki katına çıkartacağız. 13 yılda 17 milyon yoksul yarattılar. Sadece vce sadece 4 yıl yetki istiyorum. Bu güzel ülkede bir çocuk bile yatağa aç girmeyecek. Yetki verin sorunları çözeceğim. Söz Kılıçdaroğlu sözüdür.

"ŞEKER FABRİKALARI ÖZELLEŞTİRİLMEYECEK"

Hiçbir şeker fabrikası özelleştirilmeyecektir. Yeniden modernize edilecekler. Ben Türkiye'yi şaha kaldıracağım. Söz verdim. Onlar milleti perişan ettiler. Buradan geçen seçimlerde iktidar partisine oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum. 2002'de oy verdiğiniz parti şimdi yok. Yoksullğu bitireceğiz deidler.17 milyon yoksulumuz var. Yolsuzlukları bitireceğiz dediler. Kendileri bunu yaptı. Yasakları kaldıracağız dediler. Yeni yasaklar getirdiler. İnanarak oy verdiğiniz parti iktidardaki parti değildir.

Her insan hata yapabilir. Biber gazı ile çocuklarımızın üzerine gitmek doğru değildir. Onları kucaklamamız lazım. Hiç endişe etmeyin. Ben gençlerin halinden çok iyi anlarım. Sizlere Türkiye'nin umudu olarak bakıyorum.

HER İNSAN HATA YAPABİLİR"

Her insan hata yapabilir. Biber gazı ile çocuklarımızın üzerine gitmek doğru değildir. Onları kucaklamamız lazım. Hiç endişe etmeyin. Ben gençlerin halinden çok iyi anlarım. Sizlere Türkiye'nin umudu olarak bakıyorum.

"EMEKLİLERE BİRER MAAŞ İKRAMİYE VERECEĞİZ"

Aramızda emekliler var. Emeklilere birer maaş ikram vereceğiz. Emin olabilirsiniz. Bu vaatlerim eleştiri alıyor. Niye emeklilere verelim diyorlar. Emeklilere yardım ve destek sağlamasak da emekliler gelir bize oy verir deniliyor. Öyle mi? 7 Haziran'da emekli kardeşlerim doğru tercihi yapacaktır. Söz verdim Ramazan Bayramı'nda ve Kurban Bayramı'nı huzur içinde geçireceksiniz. Dünyanın en ayıp sorusunu soruyorlar. Emekliye parayı nereden verreceksin? Zaten aldıkları 1 lira civarında. 8 milyon emekli bin liranın altında alıyor. Sen ayda binlira ile geçinebilir misin? Kendilerine gelince para var...

"77 MİLYON YURTTAŞIM DUYSUN"

Emeklilere her Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere ikramiye vereceğiz. Bu kanunu Bakanlar Kurulu yürütecektir. 3 maddelik bir kanun. İlk çıkaracağımız kanun budur. İkinci bir propoganda, emekliye ikramiye verilecek ama Bağ-kur'lulara verilmeyecek. Bağ-kur'lu kardeşim bu sözlere kanma. 77 milyon yurttaşım duysun. Her bayramda emekliye ikramiye var.