BIST 10.311
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.449,36
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu: Gerginlik var, sebebi Erdoğan

Ülkede gerginlik olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bunun sebebinin Başbakan Erdoğan olduğunu ileri sürdü.<br/>Türkiye’...

Abone ol

Ülkede gerginlik olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bunun sebebinin Başbakan Erdoğan olduğunu ileri sürdü.
Türkiye’nin riskli bir süreçten geçtiğini, ülkede gerginlik yaşandığını savunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Tekerlek kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur ama biz tekerlek kırılmadan önce yol gösteriyoruz. Kendisi sorun olan iktidara karşı çözüm üretmeliyiz” dedi. Başbakan Erdoğan’a yüklenen Kılıçdaroğlu, “Emin olun, 3 gün sussa Türkiye’de huzur olur. Her gün konuşuyor, her gün kavga” diye konuştu.
Soma faciasında ve Gezi olaylarında toplumda kutuplaşma olmasın diye çok hassas davrandıklarını savunan CHP lideri, hükümetin ülkeyi öfkeyle değil, akılla yönetmesi gerektiğini anlatarak, “Toplumda kutuplaşma, gerginlik olmasın diye çok hassas davranıyoruz. Bazı hataları da toplumda fazla kutuplaşma olmasın diye görmüyoruz” ifadelerini kullandı.
(İHA)