BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu darbecilerle temas kurmuş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP liderinin kontrollü bir koltukta oturduğunu söyleyerek, "Kasetle geldi kasetle gidecek" diye konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda darbecilerle temas kurduğunu söyledi. Bu görüntüleri bilseydim onu Yenikapı'ya davet etmezdim diye konuşan Erdoğan, kasetle genel başkan olan Kılıçdaroğlu'nun yine kasetle gideceğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan, dün Kral FM'de gündeme ilişkin soruları cevapladı. Atatürk Havalimanı'nda 15 Temmuz gecesi güvenlik kameralarının görüntülerinin hatırlatılması üzerine Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun darbecilerle temas halinde olduğunu söyledi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

Darbe gecesi Kılıçdaroğlu'nun kaçma görüntüleri bomba!

"Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda VIP'teki görüntüleri kameralara takıldı.

Işıldakları olan araçlarla tankların yanına geliyorlar.

Orada bir görüşme söz konusu. Darbecilerle temasta bulunuyorlar. Hadi sen gidebilirsin diye ona yol veriyorlar.

Oradan Bakırköy İlçe Başkanı'nın evine gidiyor.

"KASETLE GELDİ KASETLE GİDECEK"

Oturduğu koltuk kontrollü bir koltuktur. Oradaya kasetle geldi, kasetle gidecek. Dürüst değildir bu adam.

"BİLSEYDİM DAVET ETMEZDİM"

7 Ağustos'ta Yenikapı buluşması yapıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi davet edin diyorum. Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim davet etmezdim. Darbecilerle anlaşmış olan birini nasıl davet ederim? 15 Temmuz başarılı olsaydı, Türkiye'yi kan gövdeyi götürecek duruma getirebilirdi. Milletimizin feraseti o gece her şeyi kurtarmıştır."

Erdoğan'dan bomba 2019 açıklaması!