BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  DÜNYA

KILIÇDAROĞLU ÇERKEZKÖY’DE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya gezileri kapsamında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine geldi. <br/>CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya gezileri kapsamında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine geldi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ilk olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Arçelik fabrikasını ziyaret etti. Burada fabrika yetkililerinden firmayla ilgili bilgi alan Kılıçdaroğlu, daha sonra fabrika çalışanlarıyla birlikte öğle yemeği yedi. Öğle yemeğinin ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü (ÇOSB) ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Toplantı odasında ağırlanan Kılıçdaroğlu, Çerkezköy’ün sanayi potansiyeli ile birçok il ve ilçeye örnek olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı ÇOSB yönetimini kutladı.
Kılıçdaroğlu’nun Çerkezköy’deki son durağı ise, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Oda Başkanı Dursun Ali Tever ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, ’çözüm süreci’ ile ilgili olarak hükümeti eleştirerek, AK Parti hükümetinin hiçbir mensubunun, sürecin ne olduğu ve nasıl sonuçlanacağıyla ilgili hiçbir bilgisi olmadığını öne sürdü. Kılıçdaroğlu’nun Çerkezköy ziyareti, halkla buluşmasının ardından sona erdi.
(İHA)