BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.326,66
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık'a subliminal mesajı veriyor

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler için açıkladığı belgeler için "Bu belgeleri elinizde tutmanız suç. 17 -25 Aralık'a subliminal mesaj veriyorlar" dedi.

Abone ol

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler için açıkladığı belgeler için "Bu belgeleri elinizde tutmanız suç.  17 -25 Aralık'a subliminal mesaj veriyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Man Adası'nda kurulan bir off - shore şirkete Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eniştesi, dünürü, eski özel kalem müdürü ve oğlu tarafından on milyonlarca dolar aktarıldığını iddiasına yanıt verdi.

a Haber canlı yayınına katılan Mahir Ünal, "Siyaseti bu kadar değersizleştirmemek lazım, siyaseti bir operasyon aracı haline getirmemek lazım. Eğer bu belgeler suç oluşturuyorsa savcılığa paylaşmanız lazım. Bu belgeleri elinizde tutmanız zaten suçtur. 17 -25 Aralık'a subliminal mesaj veriyorlar. Ellerindeki belgeyi basınla, savcılıkla paylaşmıyorlar " dedi.

SİYASET İÇİN SİYASETTE DEĞİL

Kemal Kılıçdaroğlu siyaset yapmak için siyaset içinde değil diyen Ünal, "CHP lideri Kılıçdaroğlu istifa etmelidir" ifadelerine yer verdi.

30 MİLYAR DOLAR CEVABI

Suriyeli mültecilere harcanan paralara ilişkinde karalama kampanyası yapan Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu onları hedef göstererek nefret suçu işlemektedir. 30 milyar dolar devletin kasasından çıkmadı." dedi.