BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89
HABER /  MAGAZİN

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir kocası kaç yaşında?

Kibariye 58 yaşında kocası Ali Küçükbalçık ise 37 yaşında ve ondan 21 yaş küçük. Ünlü şarkıcı Kibariye kocası Ali Küçükbalçık ile 1999’da evlenmişti. Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık bu genç eşinden dünyaya geldi.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Kibariye (58) kendisinden 20 yaş küçük Ali Küçükbalçık ile (37) 1999’da evlenmişti. Kibariye'nın kızı Birgül Küçükbalçık 2000 yılında dünyaya geldi. Kibariye'nin kocası bir dönerci restorantı işletiyor. Sermayesini Kibariye'nin verdiği iş yerindeki çalışanlar ücretlerini alamadıklarından şikayetçiler. Kumar borcu da olan Kibariye'nin eşi ünlü şarkıcısı Lübnanlı bir plates hocası ile de aldattı. Kibariye hem ihanete uğradı, hem de eşi yüzünden Ataşehir’deki evine haciz geldi, 10 milyon lirası gitti. Olay kısa sürede medyaya yansıdı ve eşinin aldattığı söylenen kadın ilk kez ortaya çıkıp konuştu.

Ali Küçükbalçık ile yasak aşk yaşadığı söylenen Lübnanlı Doha Elenouty, ilişki iddialarına açıklık getirdi. Lübnanlı Doha Elenouty, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’a bağlandı ve şu açıklamayı yaptı: “Ali Bey ile duygusal anlamda hiçbir bağım yok. Sadece dostane bir ilişkimiz var. Hamile olduğum da yalan. Ali Bey, Kibariye Hanım’ı çok seviyor."

Lübnanlı Doha Elenouty’nin spor hocası olduğu ortaya çıktı. Dahası; Ali Küçükbalçık, kilolarından dertli olan kızları Birgül’ü zayıflatması için Doha’ya Ataşehir’deki evlerinin kapısını açmış. Kibariye'nin eşiyle tanışması da bu vesileyle olmuş. 

Aldatma iddiaları sonrasında boşanacakları konuşulan Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık yeniden biraraya geldi. Kibariye kocasının 10 milyon lirayı bulan borçlarını ödeyeceğini de açıkladı. Kibariye kızı ile birlikte eşine doğum günü partisi yaptı.

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık kilolu haliyle dikkat çekiyor.

Kibariye kocasını affetti! Aldattığı kadın konuştu meğer kızını...