BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kewell neler söyledi?

Harry Kewell resmen Galatasaray'da. İmza töreninde konuşan yıldız oyuncu neden Galatasaray'ı seçtiğini açıkladı.

Abone ol Galatasaray’ın yeni transferi Harry Kewell, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. En çekici teklifin Galatasaray'dan geldiğini belirten Kewell, Galatasaray'da futbol oynamaktan keyif alabileceğini söyledi. 

19 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Bu sabah Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Harry Kewell, 12 Temmuz’da takıma katılacak. Harry Kewell, bu sezon Galatasaray’da 19 numaralı formayı giyecek.

EN ÇEKİCİ TEKLİF GALATASARAY'DAN

Harry Kewell, bir basın mensubunun neden Galatasaray’ın tercih ettiği yönündeki sorusunu, “Önümdeki tüm seçeneklere baktım. En çekici teklifi Galatasaray’ın yaptığına karar verdim. Türk futbolu hakkında çok şey biliyordum. Son Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da Türk Milli Takımı’nın çok iyi bir sonuç elde etmesi de beni çok etkiledi. 
 NEDEN 7 YERİNE 19 NUMARAYI İSTEDİ?
Bu benim için yeni bir dönem. Liverpool çok iyi bir kulüp, çok iyi bir teknik direktörle çalışıyorduk. Her türlü imkana sahiptik. Fakat geçmişi geride bırakmam gerekiyordu. Bu da, bu farklılığı yaratmanın yollarından biri. 


FUTBOL KEYFİNİ GALATASARAY'DAN ALACAĞIM

Teknik direktörle takımdaki genç oyuncularla elde edilen başarıyı ve bunun sürdürülmesinin ne kadar önemli olduğunu konuştuk. Ben her şeyden önce oynadığım futboldan keyif almak istiyorum. Galatasaray iyi bir takım ve bu keyfi Galatasaray’da alabileceğimi düşünüyorum” diyerek cevaplandırdı.

KARŞILAMA ÇOK HOŞUMA GİTTİ

Kewell, dün akşam havaalanındaki karşılama ilgili olaraksa, “Bu benim için sözcüklerle çok zor anlatılacak bir durum. Dün akşam benim için hazırladıkları karşılama gerçekten çok güzeldi. Türkiye’ye daha önce de geldiğim için Türk taraftarların takımlarına nasıl destek verdiklerini gözlemleme şansım olmuştu. Şimdi bunun içinde yaşıyorum. Gerçekten bu benim çok hoşuma gitti” diye konuştu.

KENDİMİ İYİ HİSEDİYORUM

Yaşadığı sakatlıklar ve şuan ki durumu ile ilgili olarak Harry Kewell, “Kendimi iyi hissediyorum. Doğrudur, Liverpool’da son sezon birkaç maç oynama şansım oldu. Ancak geçtiğimiz ay Avustralya Milli Takımı ile maçlara çıktım. Orada işler gayet yolunda gitti. Şu anda kendimi tamamıyla iyi hissediyorum” dedi.