BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.451,36
HABER /  SPOR

Skibbenin ağzı kulaklarında

Galatasaray'ın hocası Michael Skibbe, yeni transfer Harry Kewell'ın deneyimiyle takıma çok şey katacağını söyledi.

Abone ol

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, başta yeni transfer Avustralyalı oyuncu Harry Kewell olmak üzere, bazı oyuncuları hakkında görüş belirtti.

Skibbe şunları kaydetti:

''Önümüzdeki sezon bizim için gerçekten çok zorlu olacak. Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğunca fazla maç oynamaya gayret edeceğiz. Diğer yandan olağan Süper Lig sezonumuz var. Ayrıca, Türkiye Kupası'nda sonuna kadar gitmek tabii ki her sezon olduğu gibi hedefimiz. Dolayısıyla bence her mevkide sağlam ve her mevkide tecrübeli, her mevkide bildiklerini takıma katabilecek kalitede oyunculara ihtiyacımız var.

Kewell, Arda'nın yerini almaya değil, Arda ile birlikte takımımızın bir parçası olmaya geliyor. Kewell'in son 10 yılda gerek İngiltere'deki takımlarda, gerekse Avustralya Milli Takımı'nda çıkarmış olduğu harikulade işi hepimiz gözlemledik ve izledik. Ben Kewell'ın tecrübesiyle takımımıza çok şey katacağını düşünüyorum. Gerçekten takımımızda olması gereken yerde bir sağlam seçeneğimizin daha olduğunu bilerek belki önümüze daha rahat bakmamızı sağlayacak. Ümit ederim bu yıldan sonra ilerki yıllarda da bizimle birlikte kalır. Takımımızın uzun yıllar değişmez bir parçası olur ve aynı güzel oyununu yıllar boyunca bizim için sergilemeye devam eder.''