BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kertenkele: Yeniden Doğuş 78. bölüm fragmanı!

Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi yeni bölümü ile bu akşam Atv'de yayınlanacak. Kertenkele 78. yeni bölüm fragmanında komiser Murat vurulma anı şoke etti.

Abone ol

Ekranların merakla beklenen dizisi Kertenkele 'Yeniden Doğuş' 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kertenkele yeni bölümünde, komiser Murat vuruluyor! Atv'nin sevilen dizisi Kertenkele: Yeniden Doğuş yeni bölüm detayları ve oyuncuları haberimizde.

Murat Komiser rolüyle Ahmet Kayakeskin’in ve Zeynep karakteriyle Asena Tuğal’in başrollerini üstlendiği dizi, ‘Kertenkele Yeniden Doğuş’ 78. bölümü için heyecan dorukta. Kertenkele Yeniden Doğuş yeni bölümü ile 5 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

KERTENKELE YENİDEN DOĞUŞ KONUSU
Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE 78. BÖLÜM 2. FRAGMANI