BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kertenkele 20. bölüm Ziya Hoca'nın yalanı çıkıyor

Kertenkele son bölümde heyecan dorukta. Yeni bölümde Ziya Hoca'nın sahte damatlığı ortaya çıkıyor. Zehra'nın elindeki çanta kriz çıkarıyor. Peki o çantanın içinde ne var?

Abone ol

Kertenkele son bölümde heyecan dorukta. Yeni bölümde Ziya Hoca'nın sahte damatlığı ortaya çıkıyor. Zehra'nın elindeki çanta kriz çıkarıyor. Peki o çantanın içinde ne var?

Tülin'in ele geçirdiği kaset son anda Semih tarafından fark edilmiş, Zehra ve Kertenkele büyük bir felaketin eşiğinden dönmüştür. Ama Tülin, duyduğu sırrın arkasındadır. Ziya hocanın sahte damat olduğunu herkese ispatlayacaktır.

screen-shot-2015-03-13-at-4.34.43-pm.png

Tülin'in bu girişimiyle paniğe kapılıp biz 3 gün sonra evleneceğiz diyen Zehra ve Kertenkele, kara kara ne yapacaklarını düşünmektedir. Sahte bir nikâh töreni düzenlemeye karar veren Zehra ve Kertenkele, sahte bir nikâh memuru ayarlarlar.

screen-shot-2015-03-13-at-4.35.36-pm.png

Her şey istenildiği gibi giderken Şevket'in nikâh hediyesi olarak Zehra'ya verdiği çanta tüm planları altüst eder. Büyük bir mafya çetesi, içinde değerli elmasların gizli bir bölmeye yerleştirildiği çantanın peşindedir.

screen-shot-2015-03-13-at-4.34.34-pm.png

Amansız bir arayış sonucunda çantanın Zehra'da olduğunu öğrenirler. Çanta artık Zehra'nın nikâh aksesuvarıdır ama kötü adamlar çantayı almak Zehra ve Kertenkele'nin peşine düşerler. Nikâh günü yaşanan büyük bir kovalamacanın ardından kurtulduğunu sanan Zehra ve Kertenkele'yi çok daha kötü bir sürpriz beklemektedir.

KERTENKELE'DE NELER OLDU?

Kertenkele dizisi 17. bölümüyle ATV ekranlarındaydı.

Kertenkele son bölümde Ziya Hoca'nın cuma namazında verdiği vaazda konu 'kadınlara şiddetti'. Cemaatin içindeki bir ismin varlığı ise Ziya Hoca'ya zor anlar yaşattı. 

screen-shot-2015-02-20-at-4.14.44-pm.png 

Kertenkele ise Zehra'ya âşık olsa da müştemilatı terk edip mahallede bir ev tutmuştur bile. Kertenkele son bölümde Zehra, Kertenkele'yi barışmaya ikna etmekle, sahte evlilik oyununu dedesine itiraf etmek arasında bir tercih yapma zorluğunu yaşadı. Zehra için işler iyice sarpa sardı.