BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,88
ALTIN 2.436,22
HABER /  MAGAZİN

Kendimi tanıyamıyorum

Hüsnü Şenlendirici, bir süredir yaşadığı olumsuzluklar karşısında kendisini tanıyamadığını söyledi.

Abone ol

Özel bir kanalda konuşan Hüsnü Şenlendirici, "Son bir yıldır kendimi ben de tanıyamıyorum ve bir şekilde kendimi kontrol etmeye çalışıyorum." itirafında bulundu.

Şenlendirici, Deniz Seki'nin hayatına girmesiyle başlayan süreçte yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yaşadığım olumsuzluklar ve içinde bulunduğum durum zor. Çünkü 1,5 yıldır insanlar hala bir şeyleri konuşuyor ve tartışıyorlar. Tabiiki biraz duruldu, insanlar anlamaya çalışıyorlar ve daha önceki gibi değil. 32 yaşındayım ve bu şöhreti benden çok farklı değerlendiren bir çok genç insan var. Her gece başka biriyle takılan insanlar. Ama ben bir yol tutturmuşum ve bu yolda gitmeye çalışıyorum.

Tuttuğum şeye sahip olmaya, sahip çıkmaya çalışıyorum. En azından bunu görüp insanların kafasında 'Ha, tamamdır' gibi bir şey oluşmaya başladı. Ben tabii ki burada çok doğru bir şey yaptık demiyorum. Mutlaka bizim de hatalarımız ve kusurlarımız var ama bunun bir şekilde doğrusunu bulup adam gibi taşımak lazım bir şeyleri, suyu çıkarmadan."

Babasının yaşadığı çevrede çok sevildiğini anlatan Hüsnü Şenlendirici, "Yıllar sonra adım anıldığında babam gibi anılsın isterim. 'Adam gibi adam' derlerdi onun için. İnşallah beni de öyle anarlar" diye konuştu.

TELEVİZYONGAZETESİ