BIST 10.315
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.452,57
HABER /  MAGAZİN

Kendi filmini izledi, psikolojisi bozuldu

Steven Spielberg’in yapımcısı olduğu 2. Dünya Savaşı yıllarını anlatan filmde rol alan küçük kız, filmi daha sonra izleyince travma geçirdi.

Abone ol

Steven Spielberg’in yapımcısı olduğu 2. Dünya Savaşı sırasında, Polonya’daki fabrikasında çalışan Yahudi işçileri anlatan filmde oynayan Oliwia Dabrowska, yıllar sonra fimi izlediğinde travma geçirdiğini söyledi. 

Yönetmen koltuğuna Steven Spielberg’in oturduğu 1993 yapımı ‘Schindler’in Listesi’ adlı siyah-beyaz filmde tek renkli görüntü, üç yaşındaki kırmızı mantolu kızdı.

YAHUDİ İŞÇİLERİ KURTARAN NAZİ ADAMININ HAYATI 

2. Dünya Savaşı sırasında Polonya’daki fabrikasında çalışan Yahudi işçileri kurtaran Nazi işadamı Oskar Schindler’in hayatını konu edinen filmde rol aldıktan 20 yıl sonra konuşan ‘kırmızılı kız’ Oliwia Dabrowska, filmde rol almaktan utanç duyduğunu söyledi.

18 YAŞINA KADAR İZLEMEYECEĞİNE SÖZ VERMİŞTİ 

Spielberg’e 18 yaşına kadar filmi izlemeyeceğine dair söz veren Dabrowska, “Ama 11 yaşında bu sözü bozup filmi izledim. Gördüklerim yüzünden yıllarca travma yaşadım. Özellikle Ralph Fiennes’in oynadığı subayın kadın ve çocukları rastgele vurduğu sahneler çok kötüydü.” diye konuştu.