BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  MAGAZİN

Kenan Işık biraz yaramazlık yapıyor

Kenan Işık'ın kardeşi, beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Işık için, 'Tüm Türkiye dua etsin' dedi.

Abone ol

Spor salonunda beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı Amerikan Hastanesi’nde ameliyat edilen Kenan Işık’ın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

Kenan Işık’ın kardeşi Cengiz Işık, dün hastane önünde bekleyen gazetecilere sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Usta tiyatrocunun uyutulmaya devam ettiğini söyleyen Işık, “Biraz yaramazlık ediyor, sağına soluna dönüyor. Kanın beyne rahat ulaşması için dönmemesi lazım. Bu sabah (dün sabah) onunla temas kurdum, tepki veriyor” dedi.

Işık, sanatçının sevenlerinden dua etmelerini istedi: “Dualarımızla iyiye gidiyor. Mardin’de Deyrulzafaran metropoliti bile duada. Dualar devam etsin, bütün Türkiye dua etsin.”

OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Kenan Işık'ın ziyaretine giden İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak ve program yapımcısı Fatih Aksoy, basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Parlak, “Şu anda stabil. Sorun çıkaracak bir durum görünmüyor. Yoğun bakımdaki arkadaşlarla da konuştum sanıyorum bugün, belki yarın da uyutulur. Gidişata bağlı. İnşallah kısa sürede düzelecek. Şuanda stabil herhangi bir olumsuz bir şey yok. Herhangi bir kanaması yok." dedi.

Yapımcı Fatih Aksoy da Işık'ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini ifade etti.