BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  MAGAZİN

Kenan Ece kimdir nereli Canan Ergüder ile evlendi

Kenan Ece kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kenan Ece Canan Ergüder ile evlendikten sonra magazin gündemine oturdu. Aslında oyuncu olan ve uzun süredir ekranda yer almayan Kenan Ece özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Abone ol

Kenan Ece Canan Ergüder ile dünyaevine girdi. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Kenan Ece'nin eğitimi öğrenince şoke olacaksınız.

Kenan Ece, 24 Aralık 1980 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de doğmuştur. Tam adı Cahit Kenan Ece'dir. Bir ablası vardır. Babası Murat Ece'dir.Galatasaray Spor Klubü'nün eski yöneticilerinden Turgan Ece'nin torunudur. Türkiye'nin ilk dünya güzeli Keriman Halis'in yeğenidir, yani büyük halasıdır. Babası Murat Ece kariyerinin altı senesini Dubai/UAE ve Abidjan/Ivory Coast'da geçirdiği sırada Kenan Ece de Dubai'de doğmuştur.

İstanbul Sankt GeorgAvusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra 2004yılında Amerika'da New York'ta Davidson College'de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı. Üniversitede okurken birçok oyunda rol aldı. New York'tayken özgeçmişini İrlanda'da yatırım yapan bir Türk şirketine gönderip İrlanda'ya giderek iki yıl boyunca finans analistliği yaptı. Mezun olduktan sonra dört yıl İrlanda'nın baş şehri Dublin'de yaşadı. İki sene finansman üzerine bir enerji şirketinde çalıştı. Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy'de oyunculuk eğitimine devam etti. İki yıl oyunculuk dersi aldıktan sonra bir gösteri yaptı ve oyunu izleyen bir ajans onunla tanışmak ve çalışmak istedi. Daha sonra Dublin'de ajansa ulaşarak, bir dizide rol almasını istediler. On beş yıldan beri yayınlanan "Fair City" adı bir dizide on üç bölüm rol aldı. Enerji şirketindeki işini bıraktı.

Kenan Ece ile Canan Ergüder dün dünyaevine girdi. İkilinin aynı zamanda bebek beklediği öğrenildi.

Bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en büyük bütçeli sinema filmlerinden biri olarak dikkat çeken, 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek olan "Ertuğrul 1890" adlı sinema filminin yapımcılığını Türkiye tarafında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Japonya tarafında ise Ertugrul Film Partners yapım ortağı grubu üstleniyor. Uygulayıcı yapımcılığını Japonya'da TOEI şirketi, Türkiye'de Böcek Yapım'ın gerçekleştirdiği filmde, Türk oyuncular, Kenan Ece, Alican Yücesoy,Uğur Polat, Mehmet Özgür, Tamer Levent, Melis Babadağ, Murat Serezli,Deniz Oral, Hakkı Haluk Cömert, Cem Cücenoğlu, Erkan Pekbay, Mert Aygün, Alper Düzen ve Japon oyuncular Seiyo Uchino, Shioli Kutsuna,Naoto Takenaka, Yui Natsukawa, Toshiyuki Nagashima, Takashi Sasano,Yukiyoshi Ozawa rol aldı.