BIST 10.882
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.514,99
HABER /  MAGAZİN

Kenan Doğulu muradına erdi

Bedelli askerlik yasasının 22 Aralık Perşembe günü resmi gazetede yayımlanıp yürürlüğe girmesinin ardından Kenan Doğulu soluğu bankada aldı

Abone ol

Ünlü popçu Kenan Doğulu'nun, yıllardır elini ayağını bağlayan, yılın yarısını Los Angeles'ta geçirmesine neden olan askerlik sorununu artık ortadan kalktı.

Bedelli askerlik yasasının 22 Aralık Perşembe günü resmi gazetede yayımlanıp yürürlüğe girmesinin ardından 26 Aralık'ta soluğu bankada alan Doğulu, 30 bin lira yatırıp tezkeresini eline aldı

Sabah'ın  haberine göre popçu tezkere sevincini, kendisi gibi bedelliden yararlanan Yalın'la, dört mekan gezerek kutladı! İki ünlü, geceye Etiler Nusr-Et'te başladı. Ardından Nişantaşı ve Asmalımescit'in popüler mekanlarında eğlendi. İkilinin dördüncü durağı ise Ortaköy Anjelique oldu.

ASKERLİK PARASINI FAZLASIYLA ÇIKARMIŞ!

Bu arada pazartesi günü bedelli askerlik için 30 bin lira yatıran Kenan Doğulu'nun cumartesi günü yani yılbaşı gecesi, verdiği parayı fazlasıyla çıkardı. Doğulu, yılbaşı gecesi kardeşi Ozan Doğulu ile Cevahir Otel'de sahneye çıkmıştı. Doğulu kardeşler, bu işten 100 bin dolar almış; paranın 65 bin doları da Kenan Doğulu'nun cebine girmiş.

Tarkan ve Mustafa Sandal bedelli askerlikten yararlanırken yaşı tutmadığı için karalar bağlayan Kenan Doğulu da nihayet muradına ermiş oldu.