BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika zehir gibi mesaj

ANKARA Güvenpark'tan İstanbul'a doğru yürüyüşe geçen Kemal Kılıçdaroğlu, zehir zemberek mesajlar verdi. 'Bütün dünya duysun' diyen Kemal Kılıçdaroğlu, 'bıçak kemiğe dayandı artık yeter' diye konuştu.

Abone ol

ANKARA'dan İstanbul'a 'adalet' yürüyüşü başlatan Kemal Kılıçdaroğlu zehir zemberek mesajlar verdi.

Kılıçdaroğlu, Güvenpark'ta partililer tarafından karşılandı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamanın ardından, elinde "Adalet" yazılı pankartla yürüyüşe başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na parti yöneticilerinin yanı sıra eşi Selvi Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mine Alşan da eşlik etti.

CHP lideri milletvekillerinin tutuklanmasını kabul edilemez bulduklarını söyleyerek şöyle konuştu;

-Biz milletvekilimizin hapiste olmasını istemiyor. Kendi ülkemizde birlikte beraber barış içinde yaşamak istiyoruz. Bir dikta yönetimi ile karşı karşıyayız. Biz Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Her ülke özgür ülke gibi kendi ülkemizde barış içinde yaşamak isteyoruz.

ARTIK YETER!
-Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adalet isteyen herkes bu yürüyüşe katılmalıdır. Adalet,adalet, adalet…. Tüm dünya duysun. Yeter artık! Dikta istemiyoruz. Darbecileri istemiyoruz. 20 Temmuz darbesini yapanları istemiyoruz. Köylüler, işçiler, memurlar için, hepimiz için adalet istiyoruz, herkes için adalet istiyoruz”.

ADALET İSTİYORUZ
-Bu adalet yürüşüdür. Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede huzur ve barış olmaz. Adalet kavramının anlamını vermek gereğini yapmak zorundayız. Herkesin düşüncesine ve siyasal görüşüne saygılıyız.

DİKTACILARI DARBECİLERİ İSTEMİYORUZ
-Bütün dünya duysun. Biz Türkiye'de kendi topraklarımızda bir dikta yönetigmi ile karşı karşıyayız. Biz diktacıları darbecileri istemiyoruz. Kendi ülkemizde özgürlük istiyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. İnsanca yaşamak için adalet istiyoruz.