BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.428,80
POLİTİKA

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a videolu yanıt: Darbeci akrabası arıyorsan…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'emekli amiraller bildirisi' üzerine grup toplantısında söylediği  "Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP’nin kendisi vardır. 104’ün içinde CHP üyesi olanlar vardır" sözlerine yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısındaki sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile cevap verdi. Kılıçdaroğlu  “Seni gidi algıcı seni!” başlığıyla yaptığı video paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Neymiş efendim bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, gelinleri, damatları, görümceleri CHP'liymiş şu zekaya bak Allah aşkına! Ya bu aklı size kim veriyor? Allah aşkına. Eğer sen darbeci akrabası arıyorsan ben sana söyleyeyim; 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Ya siz şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. İstiyorsan gel şehit ailelerine bir soralım onlar ne diyecekler?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Erdoğan dünkü grup toplantısında, "Şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır ve 104'ün içinde CHP üyesi olanlar vardır. İncelemeler devam ediyor. Kim bilir daha neler çıkacak? Bundan sonra hesabını bu işin çok ağır vereceksiniz. Siz kaçacaksınız, biz kovalayacağız" demişti.

Sitene Ekle