BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu 'Başbakan' oldu!

TV8 Ana Haber'in önceki günkü bülteninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kaç saniyeliğine "Başbakan" sıfatını aldı.

Abone ol

Anlamlı bir oy almadığı takdirde genel başkanlığı bırakacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu birkaç saniyeliğine de olsa TV 8 ekranlarında 'Başbakan' oldu...

Kaan Yakuphan'ın sunduğu ve TV 8'de akşam kuşağında ekrana gelen haberlerde Kemal CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun haberine yer verildi.

'BAŞBAKAN KILIÇDAROĞLU' YAZDI

TV 8 ekranlarına gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Libya'daki olaylara değinerek "Libyalılar'ın da insan haklarına, demokrasiye ve eşitliğe hakları olduğuna inanıyoruz. Gönlümüz Libyalı demokratların özgürlükçülerin yanındadır. Onları destekliyoruz. Onlarla beraberiz. Baskıya artık dünyanın hiçbir ülkesinde izin vermemeliyiz. İnsanlığın ortak paydası özgürlük ve demokrasi olmalı" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun görüntüleri ekrana gelirken 'Başbakan Kılıçdaroğlu' şeklindeki yazı dikkat çekti. Yazı kısa bir süre sonra ekrandan kaldırıldı.

ERDOĞAN ÖDÜLÜN HAKKINI VERİYOR

Başbakan Erdoğan, Libya'daki şiddet olaylarına yönelik eleştirilere rağmen "Kaddafi ödülünü" geri vermeyeceğini açıklamıştı.

Bunun üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu Erdoğan için "Ödülün hakkını veriyor" değerlendirmesinde bulunmuştu.


İŞTE O ANLAR