BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.451,36
HABER /  SAĞLIK

Kelliğe sarımsaklı çözüm geliyor

Erkekler için korkulu rüya haline gelen kelliğe çözüm yolu sarımsaktan geçiyor. Mehmet Çınar adlı bir girişimci saç dökülmesini önleyen formül geliştirdi ve bunu şampuanda uyguladı.

Abone ol

Formülün en önemli bitkisinin sarımsak olması hayli dikkat çekerken, “Pordit” adı verilen Bitkisel Şampuan ilgililerden büyük rağbet görüyor. 

İşte o formül ve o şampuan: Günümüzde özellikle erkeklerin önemli sorunlarından biri saç dökülmesi. Araştırma sonuçlarına göre, saç dökülmesi, 25 yaşına kadar erkeklerin yüzde 25′ini, 40 yaşına kadar yüzde 40′ını, 50 yaşına kadar yüzde 50′sini etkiliyor. 

Dökülen saçların yerine yenisini ektirmek köklerin tamamen kurumuş olması halinde mümkün olmayabilirken, bu gayretin maliyeti çok yüksek olabiliyor. 
Bu noktada Mehmet Çınar adlı bir girişimci saç dökülmesini önleyen bir formül geliştirdi ve bunu son derece ekonomik bir şampuan haline getirdi. Formülün en önemli bitkisinin sarımsak olması hayli dikkat çekerken, “Pordit” adı verilen Bitkisel Şampuan ilgililerden büyük rağbet görüyor. 
Mehmet Çınar şampuanın kullanımı ile ilgili bilgi de verdi:

SAÇINIZDA BİRAZ BEKLETİN 

Mehmet Çınar, saç dökülmesi sorunu olanlara ayrıca şu tavsiyelerde bulunuyor: “Pordit bitkisel şampuan ve Pordit bitkisel saç toniğini saç yıkama rutininiz ne şekilde ise aynı sıklıkta kullanabilirsiniz. Pordit Bitkisel Şampuan'ı kullanırken başka saç ürünü kullanılmasını önermiyoruz. İlk köpürtmede normal yıkama yapıp kirlerden kurtulun. Pordit Bitkisel Şampuan'ın içindeki zengin besin içeriğinin saç ve saç derisince emilmesi için, ikinci köpürtmenizde şampuanı saçınızda 4-7 dakika bekletin. Bu sırada saç köklerine parmaklarınızın uçlarıyla önden arkaya doğru masaj yapın. Bu hareket kan dolaşımını düzenler. Parmaklarınızı daireler şeklinde hareket ettirmeyin. Saç kökleri kırılabilir. Sonrasında saçlarınızı bol suyla durulayın. En son hafif serin suyla durularsanız saçlarınız canlılık ve dirilik kazanır. Saç Bakım Pordit Bitkisel Saç Toniğini ise dilerseniz yıkama sonrası da kullanabilirsiniz. Saçta kalmasında mahsur yoktur, etkiyi artırır.”