BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.393,38
HABER /  GÜNCEL

Kelkitte bir ceset daha bulundu

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, önceki gün Kelkit Irmağı'na otomobilin devrilmesi sonucu kaybolan 4 kişiden birinin daha cesedine ulaşıldı.

Abone ol

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, önceki gün Kelkit Irmağı'na otomobilin devrilmesi sonucu kaybolan 4 kişiden birinin daha cesedine ulaşıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Reşadiye-Niksar kara yolunun Darıderesi mevkisinde Kelkit Irmağı'na otomobilin devrilmesi sonucu kaybolduğu bildirilen kişilerden, Ersoy Tosun'un (30) cesedi de yapılan arama çalışmalar sonucu bulundu.

Tosun'un cesedinin Niksar ilçesine bağlı Çengelli köyü mevkisinde ırmakta bulunduğu bildirildi.

Bu arada, bugün bulunan ve ilk etapta otomobildekilerden Yusuf Tosun'a (27) ait olduğu belirtilen cesedin yapılan incelemede araçtakilerden Fikri Tosun'a (35) ait olduğunun belirlendiği kaydedildi.

Halen kayıp olan ve Mardin Kızıltepe'de vatani görevini yaptığı öğrenilen Yusuf Tosun'u arama çalışmaları ise devam ediyor.

Tokat Valiliğinin internet sitesinden kazayla ilgili yapılan açıklamada ise bugün yapılan arama çalışmaları sonucunda kazada kaybolan Fikri Tosun, Müjdat Tosun (4) ve Ersoy Tosun'un cesedine ulaşıldığı, kayıp Yusuf Tosun'un cesedinin bulunması için arama çalışmalarına devam edildiği ifade edildi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde önceki gün Kelkit Irmağı'na bir aracın devrildiği ihbarı üzerine bölgede başlatılan arama çalışmalarında, otomobilde bulunanlardan Gönül Tosun'un cesedine ulaşılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu bugün otomobil sudan çıkarılmış, kazada kaybolduğu bildirilen 4 kişiden Fikri Tosun ve Müjdat Tosun'un cesetleri ise ırmakta bulunmuştu.