BIST 10.271
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.417,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

KEKA rotayı Uşak'ta çizdi

KEKA Ekim ve Kasım ayları için kararları Uşak'ta aldı..

Abone ol

Merkezi Kütahya’da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ile Uşak illerini kapsayan “Kuzey Ege Kalkınma Ajansı” 2010 yılı 7. Yönetim Kurulu toplantısı Uşak’ta gerçekleştirildi.
Öğretmenevi Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kuzey Ege Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve bu illerin İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri katıldı.
Toplantı Uşak Valisi Özdemir Çakacak’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Vali Özdemir Çakacak, KEKA’da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın Manisa’ya geçtiğini ifade ederek bir yıl süreyle başkanlık görevini Manisa Valisi Celalettin Güvenç’in yürüteceğini ifade etti.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen KEKA 2010 yılı 7. Yönetim Kurulu toplantısının gündemi ile ilgili bilgi veren Manisa Valisi ve KEKA Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Güvenç, Genel Sekreter adaylarını belirleyeceklerini söyledi. Ekim ve Kasım aylarında proje çağrısına çıkmayı hedeflediklerini de ifade eden vali Güvenç, toplantının ajansa bağlı illere hayır getirmesini diledi