BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kediden insanlara annelik dersi

Esenler'de yaşanan bir olay, Anneler Günü arifesinde hayvanlardaki annelik duygusunu gözler önüne serdi.

Abone ol

Bir iş yerinde çıkan yangıda yaralanan 4 yavrusunu terk etmeyen anne kedi, her birini teker teker güvenli bir yere taşıdı. Anne kedi, bebeğini sokağa ve cami avlusuna terk edenlere 'annelik' dersi verdi.
Davutpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi 129 numarada bulunan bardak imalathanesinde saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İş yerinde kalan bir kişi, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiyenin söndürme çalışmalarının ardından iş yerinde bulunan bir kedi ve 4 yavrusunun olduğu anlaşıldı. İtfaiye ekipleri, yaralı 4 yavru kediyi dışarı çıkartarak kaldırıma bıraktı. Anne kedi, uzun süre yavrularının etrafında dolaştı.

Yavrularına şefkat gösteren anne kedi, yanan iş yerine geri dönerek yavrularını taşıyacağı güvenli yer aradı. Yavrularını yuvalarının bulunduğu iş yerine götüremeyeceğini anlayan anne kedi, bir apartmanın merdiven boşluğuna girerek yavruları için yer araştırdı. Bir süre sonra geri gelen anne kedi, 4 yavrusunu sırasıyla ağzına alarak merdiven boşluğuna taşıdı. Anne kedinin yangında yaralanan yavrularını terk etmeyerek onlara şefkat göstermesi, bebeklerini sokağa ve cami avlusuna terk eden insanlara ders niteliğindeydi.

İş yerinde maddi hasara neden olan yangın hakkında polis, soruşturma başlattı.

[PAGE] [PAGE] [PAGE]