BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Deniz Akkaya neyi çaldı?

Hadise'nin seksi rakibi kim? Gülben Ergen'in 60 tane taksi plakası var mı? Nurgül Yeşilçay'ın başına ne geldi?

Abone ol

“Küçük Kadınlar” dizisinin Elif’i Ekin Türkmen, gece hayatını seven ünlülerden. Ancak basın mensuplarından şikayetçi:

“Sabaha kadar çalışıyorlar ama arada soru sorarlarsa, yanımdaki kişinin sevgilim olmadığını öğrenecekler. Sonra annem arayıp ‘Kızım bir haftada üç kişiyle yazıldın, neler oluyor’ diye soruyor!”

Ekin Türkmen, hayatında hiç kimsenin olmadığını söyledi:

“Geçtiğimiz hafta üç farklı kişiyle yazıldım. Geniş bir çevrem var, beni her gün biriyle görebilirsiniz. Ama maalesef sevgilim yok. Gece yarılarına kadar çalışıyorum, bu tempoda ilişki yaşamak zor. Bir de ben zor beğenirim. Lüks yaşayanlardan hazzetmem.”

Nurgül Yaşilçay'ın talihsiz kazası

 

[PAGE]

 

Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Film Festivali'ne katılan Nurgül Yeşilçay, otel merdivenlerinden düşüp sol dizinden hafif yaralandı.

 

 

 

 

 

 

 

Şefkatli ve kuvvetli erkek arayan sanatçı kim?

[PAGE]

Sever, 'Şu anda hayatınızda biri var mı?' sorusun bakın nasıl yanıtladı; Hayır yok, olsun isterdim, ıssız kadınım. Aslında ıssız kadın da değilim çünkü ıssız adamın yaşadığı bir hayat vardı. Yalnızlığın içinde çok kişi barındırıyordu. Ben tam tersi yalnızlığımın içinde yalnızım. Sadece işim çok. Bu işkoliklikten oldu sanırım. Şu an çekilir bir kadın değilim. 
  
Heyecanımı işten alıyorum. O heyecanı bana verecek bir adam olması için çok sağlam ve güçlü kuvvetli, şefkatli bir adam olması lazım. Ben de aşağı yukarı etrafımda böyle bir erkek göremiyorum. Bu yüzden kendimi işime adadım. En güzel zamanlarım böyle gitmez diye düşünüyorum. Birisi olsun diye sıradan biriyle olmayı düşünmüyorum. Çünkü çok güzel keyifli ilişkiler yaşadım, gezdim eğlendim. Hayatımda her şeyi çok yaşayarak gittim. Şu son iki senedir olgun çağım ve kendimi çok fazla kıymetli görüyorum. Bu ukalalık gibi olacak ama bana yakışır adam daha göremedim.. Yeni birisini tanımam ve çarpılmam lazım.'

Gülben Ergen'in 60 tane taksi plakası mı var?

 

[PAGE]

  

Gülben Ergen, 60 taksi plakası olduğu yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Dün akşam Haydi Gel bizimle Ol " programına katılan Gülben Ergen, taksicilere büyük saygısını olduğunu belirterek " Ama benim taksim yok.  

Ama kimseye inandıramıyorum Hatta bir arkadaşım, olmadığını söylememe rağmen ' Aferin sana çok akıllı kadınsın' dedi. Taksiye bindiğimde şöförler çoğu zaman bana ' Abla 20 yıldır bu işi yapıyorum. Alırsan çok mennun kalırsın' diyorlar. Ben de ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

 

Hadise'nin seksi rakibi Türkiye'de

[PAGE]

  

2009 Eurovision Şarkı yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Hadise'nin Ukrayna'lı rakibi Svetlana Loboda geçtiğimiz Cumartesi günü Türkiye'ye geldi. 

 

Hadise o şarkıyı kimler için yazdı?

Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Hadise geçtiğimiz Pazartesi günü Moskova'da ilk provalarını yapmaya başladı. Provalarda Hadise, "'Crazy For You' parçasını Rus kızlar için yazdım” açıklamasını yaptı.

 

 

 

 

 

 

Kan kanseri olar şarkıcı kim?

 

[PAGE]

Sanatçı Göğebakan'ın sağlık durumu ile ilgili eşi Sema Göğebakan ile doktoru Hüseyin Beköz, Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde basın toplantısı düzenledi.

Dr. Beköz, sanatçının bir hafta önce başlayan halsizlik, yüksek ateş ile karnında bir sızı oluşması şikayetleriyle hastanelerine başvurduğunu söyledi. Yapılan kan tetkiklerinde değerlerde anormallik tespit edildiğini, bunun üzerine yapılan detaylı testlerde ise akut lösemi, yani kan kanseri teşhisinin konulduğunu söyledi.

 

 

 

 

Deniz Akkaya Efe Önbilgin'den ne çaldı?

 

[PAGE]

 Oyuncu Leyla Bilginel ayrıldığı sevgilisinden hamile kalan Deniz Akkaya ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Sperm bankasından sperm alarak hamile kalan ve 2 yıl önce oğlu Kayra'yı dünyaya getiren Leyla Bilginel, katıldığı 'Orada Neler Oluyor' programında çarpıcı açıklamalar yaptı:

Efe'nin spermlerini çaldı
 
"Herkes bizi tartışıyora ama 1.5 aylık hamile Deniz Akkaya'nın durumu daha çok tartışılır. Deniz eski sevgilisi Efe Önbilgin'in iznini almadan ondan hamile kaldı. Şimdi de Efe Önbilgin'e sormadan doğuracağını söylüyor. Bu yapılan erkeğe büyük haksızlık ve hakarettir. Efe Önbilgin'in yerinde olsam delirirdim. Deniz'den kürtaj olmasını isterdim. Ben gönül rızasıyla bebeğimi bankadan da olsa aldım. Ama Deniz Akkaya resmen hırsızlık yaptı. Efe Önbilgin'den değerli bir şeyini çaldı."

Tatlıses hakimden neden davacı?

[PAGE]

  

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Seyrantepe'deki ofisinde bir basın toplantısı düzenleyerek Doğtaş Mobilya'nin sahibi Davut Doğan'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Tatlıses, Doğan'ın davalar bitmiş, kararlar kesinleşmiş gibi açıklama yapmasının hem hukuken, hem de ahlaken doğru olmadığını savunarak, "Yargılama bir bütündür. Dosyamızda mevcut 6 adet bilirkişi raporu haklı olduğumuzu, Doğtaş'ın yaptığı işlerin ayıplı ve hatalı olduğunu, işi de geç bitirdikleri ve tazminat ödemesi gerektiğini söylediği halde, yerel mahkeme her nasılsa davayı reddetmiştir. Ancak bu karar tarafımızdan temyiz edilmiştir ve halen temyiz safhasındadır. Yani davanın reddine dair karar kesinleşmemiştir. Bu yüce Yargıtay Kanunu'nun uygulamaya ve hakkaniyete aykırı yerel mahkeme kararını bozacağını düşünüyoruz. Adalet o zaman tecelli edecektir" şeklinde konuştu. Bilirkişi raporlarına rağmen yerel mahkemenin taraflı hareket ettiğini ve davayı reddettiğini anlatan Tatlıses, mahkeme heyeti hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu ile Adalet Bakanlığı'na şikayette bulunulduklarını söyledi.