BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  GÜNCEL

Kedi katili cinayet işlerken görüntülendi

Kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmayan tuhaf giyimli bir kişi, iki yavru kedinin kafasını ezerek öldürdü.

Abone ol

Kedi ve köpeklere musallat olan, onlara işkence yapan esrarengiz kişi önceki gece 2 yavru kediyi acımasızca tekmeleyerek, başlarını ezerek öldürdü. Görenin kanını donduran hayvan katliamı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Kayıtlar geçtiğimiz pazar gününe ait. Fatih'te esrarengiz hayvan katili 2 yavru kediyi önce defalarca tekmeledi; sonra da ayaklarının altına alıp sokak ortasında öldürdü. İnsanın kanını donduran görüntüler güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Bir ara anne kedinin yavrularını tekmeleyen kişiye son bir hamleyle saldırıyor ancak kurtarmaya yetmiyor.

Vahşetin ardından olayı duyan Nurcan Manastırlı adlı vatandaş tarafından sahiplenildi. Manastırlı, anne kediyi bir kafese koyup evine götürdü.

HALA YAVRULARINI ARIYOR
Anne kedi, bugün Manastırlı tarafından ilk kez olay yerine getirildi. Acılı anne kedi, vahşetin yaşandığı yerde yavrularını aramaya başladı. Her yanı dolaştı. Ağaç altına, otomobillerin arasına, her yere baktı. Hala yavrularını canlı bulabilmeyi umuyordu. Gözüyaşlı olarak konuşan Nurcan Manastırlı, onu kısırlaştırıp, sahipleneceğini söyledi. Anne kedinin sürekli dış kapıya baktığını ve hırçın olduğunu söyleyen Manastırlı. " O gördüğü sahnelerden sonra kimseye güvenmek istemiyor. Sürekli dış kapının önünde bekliyor. Ben de bir canlıdan böyle bir tepki görsem, ben de o canlılardan kaçarım" diye konuştu. Görüntülere sadece 3 saniye bakabildiğini söyleyen Manastırlı, " İnsan ruhu böyle bir şeye müsait değil. Bu aklın dışında birşey" diyerek güçlükle konuşabildi.