BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.516,09
HABER /  SPOR

Keçeciye İnönü yasak mı?

Affan Keçeci'ye İnönü stadına girmek yasaklandı mı? BJK'lı yöneticiler ne dedi?

Abone ol Beşiktaş Kulübü, bugün bir internet sitesinde yer alan, Türkiye Futbol Federasyon’u Başkan Vekili Affan Keçeci’nin, Sivasspor maçında İnönü Stadı’na alınmayacağı yönündeki çıkan haberin tamamen gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynadığı ve 2-1 kaybettiği Fenerbahçe maçı sonrası, Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleriyle kendi evinde bir toplantı yaparak bazı kararlar aldıklarını açıklamıştı.

Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci’nin istifa etmesi gerektiğini, karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman’ında hakemliği bırakmasını ifade etmişti.

Ayrıca başkan Demirören, bir sonraki hafta oynayacakları Sivasspor karşılaşmasında PAF takımı ile çıkma kararı aldıklarını açıklamıştı.
Ancak, son bir hafta içerisinde yaşanan gelişmeler ve Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde aldığı 8-0’lık mağlubiyet sonrası, Siyah-Beyazlı yönetim bu kararından vazgeçmiş ve Affan Keçeci hakkında bugüne kadar başka bir açıklama yapmamıştı.

Fakat, bugün bir internet sitesinde Beşiktaş yönetiminin Affan Keçeci’yle ilgili bir karar aldığı ve bu kararın TFF Başkan Vekili Affan Keçeci’nin, İnönü Stadı’na girmesinin yasaklandığı yönünde olduğu ifade edildi.

Sitede haberle ilgili olarak, "Beşiktaş Yönetimi aldığı kararla Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan keçeci’nin İnönü Stadı’na girişini yasakladı. Yönetici Numan Ceyhan, stat güvenliğinden sorumlu müdürle görüşerek Affan Keçeci’nin stada alınmayacağı ikazında bulundu" ifadeleri yer aldı.

Haberde adı geçen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Numan Ceyhan, bu haberin kasıtlı ve tamamen gerçek dışı olduğunu ifade etti.

Ceyhan ayrıca, bu haberi, Beşiktaş Kulübüne ve yönetimine zarar vermek isteyen kişilerce çıkartıldığını, böyle bir düşüncenin akıllarından bile geçmeyeceğini sert bir şekilde vurguladı.