BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
HABER /  GÜNCEL

Kazlıçeşme kimin oldu? HDP mi AK Parti mi?

Kazlıçeşme miting başvurusu için Zeytinburnu İlçe Seçim Kurulu son dakika kararı çıktı. Hem AK Parti hem de HDP Kazlıçeşme için başvurmuştu. İşte verilen karar...

Abone ol

30 Mayıs Cumartesi günü Kazlıçeşme Meydanı'nda miting yapmak için HDP'nin yanı sıra Ak Parti'nin de başvurduğu ortaya çıktı. Son dakika bilgisine göre, Meydanın kimin kullanıcağına ilişkin Zeytinburnu İlçe Seçim Kurulu'nda yapılan kurayı HDP kazandı.

Kazlıçeşme'de 30 Mayıs Cuma günü miting yapmak için hem AK Parti hem de HDP başvuru yapmıştı. Gözler Zeytinburnu İlçe Seçim Kurulu'nun vereceği karara dönmüştü.

Bugün beklenen karar çıktı. AK Parti ile HDP arasındaki Kazlıçeşme düellosunu kazanan HDP oldu. Cumartesi günü Selahattin Demirtaş , Kazlıçeşme'de İstanbul mitingini yapacak.

AK PARTİ YENİKAPI'DA FETİH KUTLAYACAK
Aynı gün AK Parti ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Yeni Kapı'da Fetih kutlaması yapacak. Bu kutlama mitinge dönüşecek. AK Parti'nin lideri Ahmet Davutoğlu 'nun bu kutlama sırasında açıklayacağı büyük sürpriz herkes tarafından merak konusu.

MHP DE PAZAR GÜNÜ KAZLIÇEŞME'DE

MHP 'de İstanbul seçim mitingini Kazlıçeşme'de yapacak. MHP'nin başvurusu da kabul edildi ve pazar günü için Kazlıçeşme MHP'ye tahsis edildi.

Aynı gün Yenikapı'daki miting alanını ise Saadet Partisi kullanacak.