BIST 10.634
DOLAR 32,26
EURO 35,03
ALTIN 2.427,24
HABER /  SPOR

Kazımdan çirkin hareket

Partizan maçının etkisiz isimlerindendi. İkinci yarı oyundan alınmasına sinirlenince kendini kaybetti ve bakın ne yaptı?

Abone ol Partizan maçında kötü bir performans sergileyen milli futbolcu, oyundan çıkarken yerine giren Burak’ın elini sıkmazken, formasını çıkarıp fırlattı.

Teknik direktör Luis Aragones, daha önceki karşılaşmada sarı kartı olduğu için dikkatini çektiği, milli futbolcuyu çok kötü bir gününde olması nedeniyle, 53. dakikada oyundan aldı.

Yerini Burak’a bırakan genç futbolcu hocasının bu kararına bir hayli sinirlendi. Oyundan çıkarken, Burak’ın elini sıkmayan ve yedek kulübesine yönelen Kazım, formasını çıkarıp yere fırlattı. Malzemeci Dursun, Aragones görmeden Kazım’ın yere attığı formayı hemen aldı. Konuşmayı sürdüren genç oyuncuyu arkadaşları sakinleştirdi.

Görsem farklı bir tavır sergilerdim

Luis Aragones, Kazım’ın bu hareketiyle ilgili soruya, "Onun disiplinsiz davranışını maç sırasında görmedim. Eğer görsem farklı bir tavır sergileyebilirdim. Şu anda bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum" karşılığını verdi. Sarı lacivertli yönetimin, İstanbul’da Kazım’ın dikkatini çekeceği öğrenildi.