BIST 9.486
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,16
HABER /  MEDYA

Kazan'dan çok ilginç kaset yorumu!

Turgut Kazan öyle bir iddiada bulundu ki stüdyodaki konuklar bile şaşırdı. Kazan'a göre içerik doğru olsa bile telefon konuşması suç unsuru taşımıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER- Hukukçu Turgut Kazan, Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon konuşmaların herhangi bir suç isnadı için delil teşkil etmeyeceğini söyledi. Baba ile oğul arasındaki bir telefon konuşmasının delil olmayacağını anlatan Kazan, demokrasilerde ise böyle durumlarda istifa mekanizmasının çalıştırılması gerektiğini iddia etti.

CNN Türk'te Tarafsız Bölgede konuşan hukukçu Turgut Kazan, Ankara'yı sarsan kaset iddialarıyla ilgili ilginç bir açıklama yaptı. Bilal Erdoğan ile ilgili dinleme kararı olsa dahi böyle bir konuşmanın hukuk için suç teşkil etmediğini iddia eden Kazan, cinayet konuşulsa bile baba ile oğul arasındaki konuşmalar hukuki delil olamaz diye konuştu.

GERÇEK OLSA DA... 

İtirazlara rağmen ilgili kanun maddelerini hatırlatan Kazan, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmaların da aynı çerçevede değerlendirileceğini söyledi. İçerik doğru olsa bile açılacak bir davada bu konuşmaların hukuki delil olamayacağını ifade eden Kazan, kayıtların yasa dışı olup olmadığına ilişkin de mahkemede kararın bulunduğunu ve bunun kamuoyuna açıklanabileceğini söyledi.

İşte o ilginç iddia;