BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  DÜNYA

Sahildeki davetsiz misafir turistlere korku saldı!

Avustralya'nın batı sahillerinde görülen davetsiz misafir turistlere korku dolu anlar yaşattı!

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Batı Avusturalya'nın sahil kesimindeki turistik bölgeleler köpekbalığı, yunus gibi misafirlere alışkın fakat bu seferki herkesi şaşkına çevirdi. 

Avustralya'nın batı bölgesinden bulunan önemli sahil bölgesi Cable Plajı ülkenin en çok turist çeken bölgelerinden biri olarak biliniyor. 22 kilometre uzunluğundaki sahil şeridine her yıl binlerce turist akın ediyor. Avustralya bir okyanus ülkesi olduğundan Avustralya sahilleri yunus, köpekbalığı hatta balina gibi davetsiz misafirlere daha önce ev sahipliği yaptı fakat bu kez kameralara yansıyan görüntü herkesi şaşkına çevirdi.

0.20140227101137.jpg

Geçtiğimiz günlerde Avustralya'nın batı sahilinde bulunan ve turistik bölge olarak bilinen Cable Plajı belkide tarihinde ilk kez böyle bir davetsiz misafiri ağırladı. 4 metre uzunluğunda olduğu tahmin edilen su timsahı sahildekilere korku dolu anlar yaşatırken görenlerin şaşkınlık yaşamasına da sebep oldu.

1.20140227101412.jpg

4 metre uzunluğundaki erkek timsah sahilde büyük bir panik yaşanmasına sebep olurken yetkililer tarafından yapılan anonslar ile Cable Plajı Cumartesi günü kapatıldı. Olaya sahit olan Sharon Scoble adındaki kadın timsahın saldırgan bir hal izlemediğini ama sahildeki insaları şöyle bir süzdüğünü belirtti.

Olaya müdahale etmek için gelen yetkililere göre 4 metre uzunluğundaki dev timsahın bölgenin 16 km uzağında bulunan Malcolm Douglas Vahşi Yaşam Parkı'ndan yolunu şaşırarak bu sahile kadar geldiği iddia edildi.