BIST 10.255
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.447,75
HABER /  GÜNCEL

Kayseri'deki üvey anne için bakanlıktan ilk açıklama!

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Türkiye'nin konuştuğu Kayseri'deki üvey anne işkencesine maruz kalan iki çocuk hakkında konuştu.

Abone ol

KAYSERİ'de  üvey annenin çocuklara yaptığı işkence Türkiye'nin gündemine oturdu. İşkenceye maruz kalan iki küçük çocuk hakkında son bilgileri paylaşan Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, bundan sonraki süreçte neler olacağını anlattı.

'Ailenin yanındayız, sürekli iletişim halindeyiz, kalbimiz orada' diyen Ramazanoğlu şunları şöyledi...

Çocuklara psikologlarımız tarafından destek veriliyor, çocuklar eski hayatlarına döndürülmeye başladı.

BABA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Görüntüler internette dolaşmaya başlayınca biz aile ile tekrar iletişime geçtik. Baba, hemen savcılığa suç duyurusnda bulundu. Savcılık şikayet üzerine bu konu hakkında karar vermek üzere. İnşallah o yayınlar kaldıralacak. Aile ile ietişim halindeyiz. Babaanne ile görüştük. O anne ben de anneyim. Böyle bir talihsizliği kimse yaşamak istemez. Elimizden geldiğince her şeyi normalleştirmeye çalışırken bir video ile her şey başa döndü.

O YAYINLAR KALDIRILACAK

Bu yayınları vicdani bulmuyorum, herkese soruyorum bu nasıl kabul edilir bir şey? Biz de kalben ailenin yanındayız. Toplumumuzn bu konuda hassasiyet duyduğunu biliyorum. Bundan sonraki süreçte özellikle biz aile diyoruz. Aile parçalanmasın diyoruz. Biz iyi örneklerle gündeme gelmek istiyoruz.

 ÇOCUKLARA SOSYAL MEDYANIN YASAKLANMASI

Yasaklardan yana olan biri değililm. Bizim derdimiz o sosyal medyayı çocuklar için, hepimizin vicdanını yaralayan, ortak derdimiz olan yayınlardan çocukları korumak.