BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri'de teröre lanet yağdı

Kayseri'de bazı sivil kuruluşlar ile siyasi partiler, Hakkari'deki saldırıda 11 şehit verilmesinin ardından kenetlendi ve PKK'ya lanet yağdırdı.

Abone ol

Kayseri'de bazı sivil kuruluşlar ile siyasi partiler, Hakkari'deki saldırıda 11 şehit verilmesinin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen eylemle PKK'ya lanet yağdırdı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki eylemde konuşan Türk Eğitim-Sen 2'nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, hükümete yüklendi.

"Bugün burada sadece yüreğinin sesini dinleyip buraya gelen Türk Milleti'nin değerli evlatları var" diyen Öztürk, "Bekledik ki bir takım yerlerden talimat alanlar burada bir program yaparda bizlerde yanlarında yer alır mıyız diye. Ancak onların şehitleri farklıymış" diye konuştu.

Türk Milletinin her zaman şehidine sahip çıkacağını söyleyeh Öztürk, hükümet aleyhine konuşma yaparak "Biz buradan bu ülkeyi yönetmeye çalışanlara ya da yönetemeyenlere diyoruz ki, Allah'tan korkun hiç mi vicdanınız kalmadı? Devletin karakolları basılıyor, siz ne yapıyorsunuz açılım yapıyorsunuz daha ne kadar açılacaksınız" dedi.

"Şehit cenaze törenlerine katılan insanları, vatan haini gibi gösteriyorsunuz" diyen Öztürk, "Bugün 11 evladımız kara toprağın bağrına gönderildi. Belki bu toprakta on binlerce şehit verilecek. Sen mi benden değilsin ben mi senden değilim" ifadesinde bulundu.

Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk'ün konuşmasının ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda, vatandaşların duygu ve düşüncelerini yazmaları için defter açıldı.