BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kayseri'de feci kaza

Kayseri-Ankara karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Abone ol

Kayseri kent merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Kocasinan ilçesi Himmetdede beldesi Kalkancık mevkiinde yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten işleyen yolda meydana gelen kazada, Ankara yönünden gelen Abdullah Güzel yönetimindeki 06 AG 6503 plakalı otombil ile Kayseri yönünden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 JB 7967 plakalı otomobil iddiaya göre dikkatsizlik ve aşırı sürat nedeniyle çarpıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çarpışmanın etkisiyle takla atıp refüje düşen İstanbul plakalı otomobildeki ikisi kadın 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan A.G., B.G. ve M.Y ambulanslarla Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. M.Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza esnasında Abdullah Güzel yönetimindeki aracın hız kadranının 130 kilometre süratte takılı kaldığı gözlendi. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri belirlendi.Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Ankara karayolunun 40. kilometresi Kalkancık mevkisinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında ölenlerin Ayşe Kaya ile İsmail Tutar, Özyurt Kaya, Tunahan Kaya ve Behiye Güzel olduğu belirlendi.

Kazada yaralanan Abdullah Güzel ile Gürcistan uyruklu Lia Mumladze'nin tedavisinin devam ettiği, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından sağlık durumu ağır olan Güzel'in Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Bu arada dün akşam Ayşe Kaya yönetimindeki 06 AG 6509 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Abdullah Güzel'in kullandığı 34 JB 7967 plakalı otomobil çarpışmış, Ayşe Kaya ile yanındaki İsmail Tutar, Özyurt Kaya, Tunahan Kaya olay yerinde, diğer otomobildeki Behiye Güzel ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.